MovieZOO

What Richard Did

  • Item nummer: WHAT RICHARD DID
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165034725
  • 59,95kr


I \'What Richard Did\' er Richard Karlsen en ung, talentfuld atlet og ubestridt alfahan blandt vennerne i det sydlige Dublin, men skolen er slut, og nu venter universitetet samt voksenlivet. Richard er derfor opsat på at nyde sommeren i fulde drag, før tilværelsen ændrer sig for altid.

Han hænger ud med vennerne, bruger tid med familien, og sidst men ikke mindst forelsker han sig hovedkuls i Lara, der gengælder følelserne. Richard er lykkelig, og fremtiden synes fuld af muligheder, indtil en enkelt handling spolerer alt og på et splitsekund ændrer livet for både ham og de personer, der er tættest på.

Titelrollen i det irske drama ’What Richard Did’ spilles af Jack Reynor, der har høstet stor opmærksomhed for sin præstation og efterfølgende fået en bærende rolle i den kommende actionfilm Transformers: Age of Extinction.

Filmen byder også på roller til bl.a. danske Lars Mikkelsen.

\'What Richard Did\' er instrueret af Lenny Abrahamson, der næste gang er aktuel med det sort-humoristiske drama \'Frank\' om en kultdyrket rocksanger spillet af Michael Fassbender.

Anmeldelser og anerkendelser af "What Richard Did"

Produktdetaljer for "What Richard Did"

Udgivelsesdato: 27-02-2014
Spilletid: 88 min
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk
Udgiver: Angel
Antal discs: 1

Generel information om "What Richard Did"

Eksterne links vedr. "What Richard Did"

Relaterede produkter

Lille Kylling Blu-Ray

79,95kr
Du sparer 38 %
Normalpris 129,95kr

Bandit Queen

59,95kr

400 Blows

59,95kr

Henry VIII

49,95kr