MovieZOO
  • UNDER SANDET BD

UNDER SANDET BD

  • Item nummer: Under Sandet BD
  • Lager antal: 1
  • EAN: 5708758715782
  • 49,95kr


"Under Sandet” dækker over et hidtil ufortalt kapitel af den danske efterkrigstidshistorie. En engelsk konvoj overdrager hundreder af helt unge tyske krigsfanger i danskernes varetægt. De skal fjerne de to millioner landminer, som den tyske besættelseshær har gravet ned i sandet langs den jyske vestkyst. 

Forestil dig, at du ligger på maven på en sandstrand og forsigtigt banker i jorden med en træstav. Dine hænder ryster, og du sveder – ikke fordi solen bager fra oven, men fordi du ved, at hvis du gør den mindste fejl, så bliver du enten dræbt eller alvorligt såret, når en af minerne i sandet under dig eksploderer.

Sådan er det enkle, men også uhyggelige udgangspunkt i Martin Zandvliets nye danske spillefilm ”Under sandet” (Land of Mine). Her tager han fat i et af efterkrigstidens glemte og mest dystre kapitler, når han lader sig inspirere af de hændelser, som faktisk udspillede sig i månederne efter Tysklands kapitulation.


Den danske sergent, Carl Leopold Rasmussen, har kommandoen over den tyske deling. Igennem fem lange krigsår har han, ligesom danskerne, oparbejdet en indestængt vrede mod besættelsesmagten. Nu får han til opgave at føre drengene igennem en mission, der kan koste dem alle livet. For Carl bliver det ikke bare kampen om liv og død, men om had, forsoning og tilgivelse.

Anmeldelser og anerkendelser af "UNDER SANDET BD"

Produktdetaljer for "UNDER SANDET BD"

Udgivelsesdato: 21-04-2016
Spilletid: 100 min.
Region: 2
Lydformat: 5.1. DTS-HD Master Audio
Billedformat: BD
Udgiver: Nordisk Film
Antal discs: 1

Eksterne links vedr. "UNDER SANDET BD"

IMDB:

Relaterede produkter

9. APRIL BD

49,95kr

9 April

49,95kr

Under Sandet

49,95kr

Vinterbrødre

99,95kr