MovieZOO
  • Tutankhamons Liv og Død [4-disc]

Tutankhamons Liv og Død [4-disc]

  • Item nummer: TUTANKHAMONS LIV & DØD
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165452529
  • 79,95kr


Denne dvd-samling indeholder fire fantastiske dokumentarudsendelser fra Discovery Channel om Tutankhamon.
 
DVD 1: MysTerieT oM TuTankhaMon Egyptologen professor Bob Brier er vært i denne serie, som fortæller den sande historie om drengekongen Tutankhamon. Tutankhamon er muligvis den mest populære konge i Egyptens historie, men historien om ham fortoner sig i mysterier. Hans gravkammer blev fundet intakt, men denne opdagelse førte blot til skuffelser og ubesvarede spørgsmål.
 
DVD 2: TuTankhaMon – jagTen på  Den forsVunDne farao Opdagelsen af denne gamle egypters gravkammer i 1922 er det største arkæologiske fund nogensinde. Ingen anden gruppe eller enkeltperson har fundet en uberørt egyptisk kongegrav – hverken før eller siden. Dette afsnit udforsker bagsiden af medaljen for de to mænd, der gjorde denne utrolige bedrift mulig: Howard Carter og Lord Carnarvon.
 
DVD 3: TuTankhaMons forbanDelse Få et indblik i legenden om den forbandelse, der hvilede over Tutankhamons gravkammer. Dette hellige hvilested var plaget af en forbandelse, som efter sigende førte adskillige personer ud i uheld og en tidlig død.
 
DVD 4: bonus: egypTens MysTiske graVkaMMer I februar 2006 blev KV63 – den første grav, der blev fundet i Kongernes dal siden kong Tuts – åbnet. Arkæologerne fandt syv mumier, 28 forseglede krukker, en smuk guldkiste samt nogle af de mest fascinerende artefakter, der nogensinde er blevet fundet. Holdet måtte indstille udgravningen, da forholdene på udgravningsstedet blev for barske, og de blev udsat for sandstorme og temperaturer på over 65 grader. I starten af 2009 genåbnede holdet graven for at undersøge deres fund nærmere, og de åbnede de 4.000 år gamle forseglede krukker i et forsøg på at finde svaret på gravens største mysterium: Hvem var den anden, der lå begravet i kammeret

Anmeldelser og anerkendelser af "Tutankhamons Liv og Død [4-disc]"

Produktdetaljer for "Tutankhamons Liv og Død [4-disc]"

Spilletid: 240 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Engelsk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 4
Land: USA

Generel information om "Tutankhamons Liv og Død [4-disc]"

Eksterne links vedr. "Tutankhamons Liv og Død [4-disc]"

Relaterede produkter

Danske Orginaler

149,95kr

Aftenlandet

99,95kr