MovieZOO
  • Trip To Spain

Trip To Spain

  • Item nummer: Trip To Spain
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5709498017709
  • 99,95kr


Steve Coogan og Rob Brydon vender tilbage og Michael Winterbottom styrer for tredje gang løjerne  og holder tøjlerne i "The Trip To Spain", fortsættelsen af de kulinariske succesfilm "The Trip" og "The Trip To Italy". Denne gang sætter det spanske køkken rammen omkring en munter og lettere bidsk rejse udi karrierens og kærlighedens genvordigheder. Mon ikke det også fyger om sig med sjove jokes og et par parodier eller tre...fire...? 

Steve har ny rundet det skarpe 50'er hjørne og er stadig på jagt efter kærligheden. Han vil gerne finde sammen med sin ex-kæreste Mischa, men hun er optaget af en anden mand. Der er fuld fart på Robs skuespillerkarriere og familielivet kunne ikke være bedre. Han har fået endnu et barn, siden Steve så ham sidst. Steve er netop begyndt som kok i en amerikansk tv-serie og er blevet bedt om at lave nogle madanmeldelser  i Spanien som reklame for serien. Som sædvanlig skriver Rob avisartiklerne og bruger denne gang Don Quixote som inspiration. Imens håber Steve på at skrive en mere ambitiøs bog baseret på turen og hans tidligere oplevelser i Spanien. Når alt kommer til alt, er man vel trods alt Oscar-nomineret manuskriptforfatter....

Det bliver til 6 dekadente måltider på road-trip fra Atlanterhavet til Middelhavskysten på besøg i Cantabrien, Baskerlandet, Aragonien, Rioja, Castilla-La Mancha og slutteligt Andalusien.

Anmeldelser og anerkendelser af "Trip To Spain"

Produktdetaljer for "Trip To Spain"

Udgivelsesdato: 08-01-2018
Spilletid: 104
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk
Antal discs: 1
Land: England

Eksterne links vedr. "Trip To Spain"

IMDB:

Relaterede produkter

Hot Fuzz

49,95kr