MovieZOO
  • Thor 1-3 Trilogy

Thor 1-3 Trilogy

  • Item nummer: Thor 1-3 Trilogy
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 8717418523978
  • 229,95kr


Boksen indeholder følgende tre titler:

Thor
Kastet ud fra Asgård og frataget alle sine kræfter falder Thor ned fra himlen over New Mexico, hvor han bliver fundet af astrofysikeren Jane Foster, der har et åbent sind over for mærkelige naturfænomener og ser ham som et interessant forsknings objekt… men snart også et objekt for andre følelser. Imidlertid falder Thors mægtige våben, hammeren Mjølner også til Jorden, hvor den skaber et gigantisk krater og straks påkalder sig opmærksomhed fra organisationen S.H.I.E.L.D. Snart er mange interesserede i dens kraft, og Thor, der var vant til at være født til sine privilegier, må nu tjene sine kampfællers respekt og vise, at han faktisk er en leder. Og det er der behov for! I Asgård går tingene nemlig også galt, da Loke griber magten og Laufey og frostjætterne spreder død og kaos.

Thor 2 - The Dark World
Thor (Chris Hemsworth) vender tilbage for at gøre kampen op mod Malekith (Christopher Eccleston), den hævngerrige leder, der forsøger at ødelægge og kaste evig mørke over hele kosmos. Selv Odin (Anthony Hopkins) er ude af stand til at beskytte Asgård fra mørket, og derfor genforenes guden for torden med Jane Foster (Natalie Portman), og forbereder sig på at gøre det ultimative for at redde verden fra en ellers sikker undergang.

Thor 3 - Ragnarok
I Marvels film "Thor: Ragnarok" holdes Thor fanget uden sin magiske hammer i den anden ende af universet. Han er i kamp mod tiden for at nå tilbage til Asgård og stoppe Ragnarok – ødelæggelsen af hans verden og enden på hele Asgårds civilisation.

Anmeldelser og anerkendelser af "Thor 1-3 Trilogy "

Produktdetaljer for "Thor 1-3 Trilogy "

Udgivelsesdato: 08-03-2018
Spilletid: 353
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 7.1 (Dts Hd)
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 1
Land: USA

Eksterne links vedr. "Thor 1-3 Trilogy "

Relaterede produkter

Thor

99,95kr