MovieZOO
  • The Danish Girl

The Danish Girl

  • Item nummer: The Danish Girl
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5053083071196
  • 149,95kr


Nu kommer den amerikanske filmatisering, af den Danske Pige / The Danish Girl, endelig på DVD. Den Danske Pige er instrueret af Tom Hooper, og har Eddie Redmayne og Alicia Vikander i hovedrollerne. Alicia Vikander vandt en Oscar i birolle-kategorien for sin enestående præstation i denne rørende fortælling.

Filmen er baseret på David Ebershoffs biografiske roman om den danske landskabsmaler Einar Wegeners liv. Han var en af de første transkønnede i verden, der ved kirurgiske indgreb fik foretaget et kønsskifte. Filmen skildrer de udfordringer og forhindringer Einar møder, sammen med sin kone Gerda, da det går op for ham at han er født i den forkerte krop. Gerda og Einar lever i et ægteskab fyldt med kærlighed i 1920'ernes København. Gerda er kunstmaler, og da hun en dag beder Einar om at sidde model i kvindetøj, for at kunne færdiggøre et maleri, møder de begge to for første gang Lili og det harmoniske ægteskab får en helt ny og uventet dimension.

Den Danske Pige / The Danish Girl er elegant og inddragende, og skildrer hvordan transformationen fra mand til kvinde påvirker Einar og alle i hans liv. Filmen berører ikke kun den fysiske forvandling, der tiden taget i betragtning, var eksperimentel og banebrydende, men også det følelsesmæssige dilemma for Gerda. På den side ønsker hun at støtte op omkring den endelige forvandling fra Einer til Lili, på den anden side føler hun at desto længere hendes mand når i sin forvandling, desto mere mister hun af den person hun giftede sig med.

Anmeldelser og anerkendelser af "The Danish Girl"

Produktdetaljer for "The Danish Girl"

Spilletid: 115
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Engelsk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Norsk, Engelsk
Antal discs: 1

Eksterne links vedr. "The Danish Girl"

Relaterede produkter

Spotlight

149,95kr

6 Below Blu-Ray

99,95kr

6 Below

99,95kr

Borg Blu-Ray

99,95kr

Borg

99,95kr

Neruda

129,95kr