MovieZOO

The Artist

  • Item nummer: The Artist
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5706106380309
  • 49,95kr


The Artist er en dybtfølt kærlighedserklæring til klassisk Hollywood film - til skuespilkunsten, til stilen, til musikken og til selve filmmediet. Filmen har taget anmelderne med storm verden over og har modtaget utallige priser bl.a. tre Golden Globes for bedste film, bedste mandlige hovedrolle og bedste originale musik. 

The Artist handler om den charmerende stumfilmstjerne George Valentin (Jean Dujardin), der nægter at acceptere talefilmens indtog. George føler sig overbevist om, at der er tale om en døgnflue, og at både publikum og producenter snart vil komme til fornuft og indse, at filmen gør sig bedst stum. Mens hans egen karriere hastigt smuldret væk, bliver han udfordret og betaget af den unge og sprudlende danserinde Peppy Miller (Bérénice Bejo), der er godt på vej til at blive den nye darling i drømmenes by.
 
The Artist er en rørende kærlighedshistorie fortalt som et sandt festfyrværkeri af musikalsk og fortællemissægt overskud - det er ren magi på det store lærred!
 
The Artist var nomineret til hele ti Oscars i 2012. Den vandt hele fem Oscars bl.a. for bedste film, bedste mandlige hovedrolle og bedste instruktion. Desuden har den vundet hele 7 BAFTA-awards som er Englands svar på Oscar uddelingen.

Anmeldelser og anerkendelser af "The Artist"

Politiken:

Har vundet 5 Oscar statuetter:

Har vundet 3 Golden Globe statuetter:

Har vundet 7 Bafta statuetter:

Produktdetaljer for "The Artist"

Udgivelsesdato: 05-08-2012
Spilletid: 100 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1 / DTS 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Warner Bros. Pictures
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "The Artist"

Instruktør: Michel Hazanavicius
Manuskript: Michel Hazanavicius

Eksterne links vedr. "The Artist"

IMDB:

Relaterede produkter

Hævnen

49,95kr

Tags: Oscar-nomineret, Prisvindere, Oscar-vindere,