MovieZOO
  • Tag Til Marked I Fjordby

Tag Til Marked I Fjordby

  • Item nummer: Tag Til Marked I Fjordby
  • Lager antal: 2
  • EAN: 5708758689526
  • 49,95kr


Der var engang, hvor alle danske provinsbyer afholdt et årligt marked med karuseller, boder, luftgynger, musik, fest og gøgl. Så kom 2. Verdenskrig, og det hele forsvandt. I slutningen af 1940’erne begyndte det så småt igen. Men nu var det de danske kystbyer, der mere mondænt holdt: havnefest. Denne film er baseret på en virkelig hændelse, som fandt sted umiddelbart før krigen. 

Et par gutter rejste landet rundt – fra marked til marked – med deres telt, der kun indeholdt en eneste ting: en boksering. Den store stærke bokser opfordrede de lokale bønderkarle til en kamp, og udlovede en pose penge til den, som kunne slå ham ud. Gæt hvem den store, stærke bokser er… – nemli’ – DIRCH PASSER! 

I virkeligheden gik det ham ”så godt”, at han måtte sælge teltet… – I filmen? – se selv! Det er en vidunderlig, tidstypisk og festlig historie. – Et fantastisk indblik i datidens talemåde, adfærd og humor. Som repræsentant for datidens ypperste gøgler-humor medvirker ”professor” Tribini (JØRGEN CHR. TRIBINI). Skønt han ikke var skuespiller (– men teltholder på Bakken), var hans herlige fremtoning så speciel, at han medvirkede i hele 11 spillefilm.

Anmeldelser og anerkendelser af "Tag Til Marked I Fjordby"

Produktdetaljer for "Tag Til Marked I Fjordby"

Udgivelsesdato: 04-10-2011
Spilletid: 97
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 1.0
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Tag Til Marked I Fjordby"

Instruktør: Poul Bang

Eksterne links vedr. "Tag Til Marked I Fjordby"

Relaterede produkter

Damernes Ven

69,95kr