MovieZOO

Stormfulde Højder+ Bonus Movie

  • Item nummer: STORMFULDE HØJDER+ BONUS MOVIE
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5703239517541
  • 99,95kr


Stormfulde Højder:
Den rige familie Earnshaw tager sig af den unge og fattige Heathcliff, og et intensivt forhold udvikler sig mellem ham og hans yngre stedsøster Catherine. Emily Brontës klassiske drama om den umulige kærlighed har tryllebundet læsere i over 150 år og har fået nyt liv i Oscar-belønnede Andrea Arnolds hænder. Et åndeløst smukt kærlighedsdrama ulig noget andet.

Lonesome Jim:
Jim er 27 og mislykket. Han forlader New York og vender tilbage til sin familie i Indiana. Det tager ikke lang tid, før han husker, hvorfor han overhovedet stak af, og netop da han har bestemt sig for at få sit længe ventede nervesammenbrud, stjæler hans selvmedlidende bror hele forestillingen og havner i koma efter en bilulykke. Men på sygehuset møder han sygeplejersken Anika, der kaster en stribe af håb over den ellers så tilbagetrukne Jim. Han beslutter sig til at lægge depressionen på hylden og fokusere på sin familie, på sine venner og på kærligheden. For Jim har en vigtig lektie at lære: Hvordan man går fremad i livet uden at efterlade alle bag sig.

Heartbreaker:
I 'Heartbreaker' er Alex en skæg og charmerende professionel charlatan hvis job og speciale er at sabotere andre folks forhold. Alex er manden, man ringer til, når folk i visse kredse ønsker visse relationer afbrudt. Det er bestemt ikke altid kønt, men til gengæld er det sjovt, og Alex har det fortrinligt med sin usædvanlige profession.

Anmeldelser og anerkendelser af "Stormfulde Højder+ Bonus Movie"

Produktdetaljer for "Stormfulde Højder+ Bonus Movie"

Billedformat: DVD
Antal discs: 3

Generel information om "Stormfulde Højder+ Bonus Movie"

Eksterne links vedr. "Stormfulde Højder+ Bonus Movie"

Relaterede produkter

Ellen Foster

79,95kr