MovieZOO

Stephen Fry I USA

 • Item nummer: STEPHEN FRY IN AMERICA
 • Lager antal: 5+
 • EAN: 5709165791420
 • 59,95kr


”Jeg kunne have været amerikaner, når alt kommer til alt, blev jeg næsten født der. Så jeg ønskede at finde ud af hvad det er, der gør USA så enestående, så forskelligt, så meget amerikansk...” – Stephen Fry.
 
I denne BBC tv-serie i seks dele, rejser Storbritanniens komiske geni, Stephen Fry, rundt i alle USA’s stater i en sort taxa for på sin egen uforlignelige stil, at se hvad der gør landet enestående og for at komme under huden af det ”Amerikanske Liv”. Hans rejse tværs over det enorme land fører ham til et whiskydestilleri i Kentucky, lavasletter på Hawaii, et Amish-samfund i Wisconsin og et bordel i Nevada, samt på jagt i staten New York, sejlads med en Americas Cup båd i Rhode Island, kurvefletning hos Navajo indianerne og et møde med miljøaktivister i Oregon. Stephens tur tværs over kontinentet afdækker de særegenheder, som gør hver enkelt stat unik og de ligheder, der gør Amerika til noget særligt.
 
Indeholder følgende episoder:
 1. Den Nye Verden: Maine, New Hampshire, Vermont, New York State, Massachusetts, Connecticut, Rhode Island, New York City, New Jersey og Delaware, Maryland og Washington DC, Pennsylvania.
 2. Det Dybe Syden: Virginia, West Virginia, Kentucky, Tennessee, North Carolina, South Carolina, Georgia, Florida, Alabama.
 3. Mississippi: Louisiana, Mississippi, Arkansas, Missouri, Iowa, Indiana, Ohio, Michigan, Illinois, Wisconsin, Minnesota.
 4. Bjerge og sletter: Montana, Idaho, Wyoming, North Dakota, South Dakota, Nebraska, Kansas, Colorado, Oklahoma, Texas.
 5. Det Ægte Vesten: New Mexico, Utah, Arizona, Nevada.
 6. Stillehavet: Californien, Oregon, Washington, Alaska, Hawaii.

 • Eksklusive usete bonusoptagelser

Anmeldelser og anerkendelser af "Stephen Fry I USA"

Produktdetaljer for "Stephen Fry I USA"

Udgivelsesdato: 07-04-2009
Spilletid: 600 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk
Studie: BBC
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 3
Land: England,USA

Generel information om "Stephen Fry I USA"

Skuespillere: Stephen Fry

Eksterne links vedr. "Stephen Fry I USA"

Relaterede produkter

Tags: USA,