MovieZOO

Star Wars - Episode VII - The Force Awakens Blu-Ray

  • Item nummer: Star Wars - Episode VII - The Force Awakens Blu-Ray
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 8717418477684
  • 159,95kr


Instruktøren J.J. Abrams giver publikum en uovertruffen filmoplevelse med Star Wars: The Force Awakens. Da en ny ondskab lurer i form af Kylo Ren og Den Første Orden, der er opstået af Imperiets aske, er der mere end nogensinde brug for den forsvundne Luke Skywalker. Det er nu op til klunseren Rey og stormtrooper-desertøren Finn, sammen med Han Solo og Chewbacca, at jagte håbet om fred i galaksen.

Glæd dig til det syvende kapitel i filmserien, der har imponeret og underholdt millioner af mennesker, siden den første Star Wars film udkom i 1977. Star Wars: The Force Awakens, er den første titel i en tredje trilogi, der blev annonceret efter Walt Disney overtog Lucasfilm i 2012. Star Wars fans verden over, har sidenhen ventet i spænding, i håb om at filmenenes "sjæl" og stemning ikke ville ændre sig og forventningerne til Star Wars: The Force Awakens har mildest talt været store.

Walt Disney's arbejde faldt i god jord hos seerene, biografgængere verden over kvitterede indsatsen og Star Wars: The Force Awakens satte rekord som den mest indbringende premiere, den hurtigste til at tjene 1 mia dollars, og ligger nu på 3. pladsen over de mest indbringende film i filmhistorien.   

Anmeldelser og anerkendelser af "Star Wars - Episode VII - The Force Awakens Blu-Ray"

Produktdetaljer for "Star Wars - Episode VII - The Force Awakens Blu-Ray"

Udgivelsesdato: 21-04-2016
Spilletid: 135
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital DTS HD Master Audio 7.1 Surround
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Norsk, Svensk, Finsk
Antal discs: 2
Land: USA

Eksterne links vedr. "Star Wars - Episode VII - The Force Awakens Blu-Ray"

IMDB:

Relaterede produkter

Tags: Star-wars,