MovieZOO

Star Wars - Solo - A Star Wars Story Bundle Large

  • Item nummer: Star Wars - Solo - A Star Wars Story Bundle Large
  • Lager antal: 3
  • EAN: 87174185216-L
  • 329,95kr
  • 199,95kr


INKL. EKSKLUSIV T-SHIRT - KUN HOS OS

T-Shirt info: Premium T-shirt med Star Wars 'Dogfight' motiv. Fantastisk "dye print" gør dette til en unik 'One of a Kind' T-shirt - da ikke to er ens.


Gør dig klar på et episk gensyn med den elskede Star Wars karakter Han Solo, i denne spin off der fortæller denne legendariske karakters baghistorie. Organiseret kriminalitet løber løbsk på de ydre verdener i det Galaktiske Imperium på grund af Republikkens fald. Livet på de yderste planeter er en konstant kamp om overlevelse, hvor man skal være både snarrådig og hurtig på sine fødder for at tjene ind til føden.

På industriplanetten Corelia er Lady Proxima på jagt efter et yderst værdifuldt brændstof, der bliver brugt til at rejse gennem hyperspace, ved navn coaxium, samtidig med at der er en ung mand der ønsker at forlade Corelia, for at tage ud på sit eget eventyr. Som han ønsker får han sig et ægte eventyr, men hvor vil dette bringe ham hen?

Gør dig selv klar på en fortælling fuld af intriger, spænding og masser af action i en episk rejse gennem Star Wars universet, set gennem den verdenskendte karakter Han Solos øjne.

Find ud af hvor han mødte hans kendte følgesven Chewbacca, og præcis under hvilke omstændigheder han fik fat i hans legendariske skib.

Præcis hvilke begivenheder formede denne yderst ikoniske karakter, der har været så vigtig i Star Wars universet?

Anmeldelser og anerkendelser af "Star Wars - Solo - A Star Wars Story Bundle Large"

Produktdetaljer for "Star Wars - Solo - A Star Wars Story Bundle Large"

Udgivelsesdato: 16-04-2018
Billedformat: DVD
Antal discs: 1

Generel information om "Star Wars - Solo - A Star Wars Story Bundle Large"

Eksterne links vedr. "Star Wars - Solo - A Star Wars Story Bundle Large"

Relaterede produkter