MovieZOO

Sophie Scholl + Bonus Movies

  • Item nummer: SOPHIE SCHOLL + BONUS MOVIES
  • Lager antal: 1
  • EAN: 5703239517497
  • 59,95kr


Sophie Scholl:
Om morgenen, den 18. februar 1942 spreder søskendeparret Hans og Sophie Scholl antinazistiske flyveblade på universitetet i München. De bliver med det samme anholdt af Gestapo, som provokeres af den unge Sophies brændende overbevisning. Dette er den sande historie om søskendeparrets sidste dage.

71: Into The Fire:
Baseret på en sand historie.
De nordkoreanske tropper pløjer frem gennem byerne i en skånselsløs offensiv mod naboerne mod syd. Det her er fortællingen om slaget ved Pohang, hvor en deling bestående af 71 studerende gik en historisk skæbne i møde...

Secrets Of State:
Terrorisme har mange ansigter. Den unge koleriske student Diane rekrutteres til sikkerhedstjenesten og trænes i at kunne tale flydende arabisk, forhørsmetoder og snigmord. Hendes første opgave kan også blive hendes sidste: at infiltrere verdens hemmeligste terrororganisation. Vejen ind er en ung kommende selvmordsbomber, hvis tillid det lykkes for Diane at vinde. Men jo længere hun kommer ind i verdenen af løgne og vold, desto mere indser hun, at de to blot er brikker i et politisk magtspil, hvor deres liv er indsatsen.

Anmeldelser og anerkendelser af "Sophie Scholl + Bonus Movies"

Produktdetaljer for "Sophie Scholl + Bonus Movies"

Billedformat: DVD
Antal discs: 3

Generel information om "Sophie Scholl + Bonus Movies"

Eksterne links vedr. "Sophie Scholl + Bonus Movies"

Relaterede produkter

0,00kr

0,00kr

0,00kr

0,00kr