MovieZOO

Snehvide Og De Syv Små Dværge

  • Item nummer: Snehvide Og De Syv Små Dværge
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 8717418208493
  • 129,95kr


Disney's klassiker nr. 1.

Den magiske historie og de uforglemmelige figurer i Disneys Snehvide og de syv små dværge har begejstret generationer. Nu udgives den tidløse klassiker for første gang i en digitalt restaureret udgave med imponerende billed- og lydkvalitet, samt mængder af nyt bonusmateriale. Den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen.

Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende.

Men da Dronningen finder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende…Snehvide og de syv små dværge er Disneys første tegnefilm i spillefilms længde, og et mesterværk der modtog en æres-Oscar® i 1939. Dette eventyr over alleeventyr indeholder alt: spænding, dramatik, glæde og kærlighed. Og den er et ”must” i enhver klassikersamling.

Anmeldelser og anerkendelser af "Snehvide Og De Syv Små Dværge"

Produktdetaljer for "Snehvide Og De Syv Små Dværge"

Udgivelsesdato: 06-10-2009
Spilletid: 80 min.
Region: 2
Lydformat: dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk
Antal discs: 1

Generel information om "Snehvide Og De Syv Små Dværge"

Eksterne links vedr. "Snehvide Og De Syv Små Dværge"

Relaterede produkter

Antz

49,95kr

Toy Story

129,95kr

Toy Story 2

99,95kr