MovieZOO
  • Sissi 1+2+3 -complete collection

Sissi 1+2+3 -complete collection

  • Item nummer: SISSI COMPLETE TRILOGY
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165744426
  • 149,95kr


Beskrivelse af Sissi 1
Den østrigske ærkehertuginde Sophie arrangerer en tur til Bad Ischl som en ‘privat familieudflugt’ i den hensigt at føre den østrigske kejser Franz Joseph sammen med sin fremtidige kone, prinsesse Helen af Bayern, og blive forlovet med hende. Ved et tilfælde møder Franz Joseph dog Helens lillesøster Sissi og forelsker sig i hende. Stik imod sin ambitiøse mors ønske lykkes det ham at blive gift med Sissi.
 
Beskrivelse af Sissi 2 - The Young Empress
Anden del af Sissi - den anmelderroste filmserie fra 1950\'erne - er en mere eller mindre autentisk beretning om den unge kejserinde Elizabeth af Østrigs første år. Først og fremmest er det konflikterne med hoffets strenge regler og hendes intolerante svigermor, der giver problemer for den unge kvinde, som er vant til at få sin vilje. Da en lille prinsesse kommer til verden, og der stilles krav om, at hendes opdragelse skal lægges i hænderne på fremmede, gennemlever Sissi sin første ægteskabskrise. Og først da begge parter bøjer sig - da Sissi accepterer at følge skik og brug, og hun får lov til at beholde sit barn - bliver der banet vej for forsoning og en lykkelig slutning.
 
Beskrivelse af Sissi 3
Sissi 3 - Sissi På Tronen: Sygdom, politisk uro og rygter om utroskab tynger Sissi, som må fremmane alt sit mod for at fuldføre sin skæbne. I den tredje del af filmserien må den unge kejserinde endnu engang kæmpe imod sin svigermors intriger. Mens kejser Franz-Joseph er i Wien, rejser Sissi til Ungarn med en greve, der er hende yderst hengiven. Hun øsnker at formilde de ungarske adelsmænd, som er på tærsklen til at starte et oprør. Det lykkes hende at aflive rygterne fra Wien om en hemmelig affære med greven, men en alvorlig lungesygdom tvinger hende til at søge behandling på øen Korfu. Franz-Joseph og Sissi mødes i Italien, og takket være Sissis overvældende charme lykkes det dem at vinde den italienske befolknings gunst.

Anmeldelser og anerkendelser af "Sissi 1+2+3 -complete collection"

Produktdetaljer for "Sissi 1+2+3 -complete collection"

Udgivelsesdato: 24-10-2013
Spilletid: 309 min
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk
Antal discs: 3

Generel information om "Sissi 1+2+3 -complete collection"

Eksterne links vedr. "Sissi 1+2+3 -complete collection"

Relaterede produkter

Maradona

49,95kr

Love & Distrust

59,95kr

KARTELLET

49,95kr

Take (rwk 2011)

49,95kr