MovieZOO

Shuriken School 3: skygger og mysterier

  • Item nummer: SHURIKEN SCHOOL VOL. 3
  • Lager antal: 2
  • EAN: 5706106592511
  • 99,95kr


Har du nogensinde drømt om at slippe for fysik-timerne og i stedet lære, hvordan man på dramatisk vis forsvinder i en sky af røg? Velkommen til Shuriken-skolen og vor 10-årige helt, Eizan Kaburagis, ekstraordinære eventyr i løbet af det første skoleår på en ludfattig ninja-skole.
 
Eizans skygge:
Rektor er glad. En velhavende mand overvejer at indskrive sin søn, Kazumi, på Shuriken-skolen for en klækkelig betaling. Det vil helt løse skolens økonomiske problemer. Men Kazumi viser sig at være en forkælet snot-unge!
 
En løgn i monsterklassen:
Jimmy og Gris har så travlt med at spille video-spil at de glemmer deres lektier. De kommer op med en helt fantastisk historie for at dække over de manglende opgaver: en mystisk bande angreb dem og stjal Jimmys rygsæk. Desværre tror Marcos på historien og drager de forkerte konklusioner om skurkene!
 
Mysteriet om Kubo:
I den seneste tid har Kubos undervisning været så kedelig, at ingen gider høre efter. Hvis det fortsætter på den måde, ender hele klassen med at være et år bagud. Eizan, Jimmy og Okuni beslutter sig for at gøre noget ved sagen.
 
Svinedæmonen:
En mystisk dæmon skaber kaos på skolen og spreder affald i alle klasseværelser og gange. Eleverne er bange for den mystiske skabning, men lærerne straffer dem, fordi han tror, de står bag svineriet! Eizan, Okuni og Jimmy sætter sig for at afsløre dæmonens identitet.

Anmeldelser og anerkendelser af "Shuriken School 3: skygger og mysterier"

Produktdetaljer for "Shuriken School 3: skygger og mysterier"

Udgivelsesdato: 04-03-2008
Spilletid: 91 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk, Norsk, Svensk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk Tale
Studie: Xilam Animation
Antal discs: 1
Land: Japan

Generel information om "Shuriken School 3: skygger og mysterier"

Eksterne links vedr. "Shuriken School 3: skygger og mysterier"

IMDB:

Relaterede produkter

Dumbo

79,95kr
Du sparer 20 %
Normalpris 99,95kr

Happy Feet 2

69,95kr

Tags: Alder: 7-9 ?r,