MovieZOO

Sharpe - Den komplette serie

  • Item nummer: SHARPE - DEN KOMPLETTE SERIE
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5703239513994
  • 199,95kr


Eventyrfilmene om Sharpe er baseret på bestsellers af Bernard Cromwell og er blevet kaldt ”En Hornblower på land”.

 

Det Første Opgør - 3 timer 21 min.

Kanonerne larmer over deres hoveder, kavaleriet stormer frem med dragne sabler, en tung duft af blod og krudt sænker sig over slagmarken. Den britiske løjtnant Sharpe leder sine soldater gennem et kaotisk Europa under Napoleonskrigene – voldsomme feltslag, hemmelige opgaver bag fjendens linjer, dødsforagtende heltedåd. ”Det Første Opgør” fører Richard Sharpe til Spanien, hvor partisanerne udkæmper en fortvivlet kamp mod Napoleons terrorvælde.

 

Ærens Slagmark - 5 timer 6 min.

Napoleons armé er den mægtigste i verden og den har snart lagt hele Europa for sine fødder. Sammen med de allierede spaniere bekæmper Richard Sharpe og hans mænd stædigt de franske tropper. Døden kaster lange skygger på slagmarken, hvor den afgørende strid vente. Med kærlighed til partisanlederen Teresa og deres nyfødte datter, kæmper Sharpe for meget mere end blot æren. Men han har også meget mere til at miste.

 

Tyrannens Tid - 5 timer 4 min.

Løjtnant Sharpe er en mand med mange fjender. Foran ham rykker Napoleons kæmpe hær frem på sit ubøjelige fremgang gennem Europa, men hans egen mænd prøver også at anstifte mytteri. En situation der bliver værre når nye rekrutter ankommer. En forræder blandt sin egne mænd er en bitter pille Sharpe må sluge.

 

Belejringen - 5 timer 7 min.

Frankrig år 1813. Napoleon har lidt svære nederlag i den russiske vinter, og hans imperium ulmer af oprør. For første gang tør major Sharpe håbe på fred – men krigen viser sig at være langt fra afsluttet. I en belejret by omgivet af fjender forbereder Sharpe sig til det endelige opgør.

 

Det Sidste Slag - 5 timer 11 min.

Krigen er slut. Udmattet vender Major Sharpe tilbage til et England svært hærget af årelang krig. Imens han kæmper for at genvinde sin hæder og sin tabte kærlighed, forlader Napoleon sit eksil i største hemmelighed. Hele hans vældige hær samles til et sidste opgør, og på den blodige slagmark i Waterloo møder Sharpe sin skæbne.

 

Peril & Challenge - 4 timer 40 min.

Denne specielle DVD-udgave indeholder to actionfyldte eventyrfilm, med Sean Bean i hovedrollen som Bernard Cornwells helt, Richard Sharpe.

 

Sharpe’s Peril

Sharpe’s Peril tager over hvor Sharpe’s Challenge slap. Sharpe og Harper er på vej til Madras, hvorfra de skal sejle til England, da de møder et East India Company bagagetog, der også skal til Madras. Gruppen - som bl.a. omfatter en højgravid kvinde og en egensindig fransk kvinde, Marie Angelique, der skal møde sin forlovede - begiver sig forsigtigt gennem fjendens territorium. Den legendariske bandeleder Chitu, regerer med frygt området. Da angrebet finder sted, kan de ansvarshavende officerer ikke forsvare dem, og Sharpe er nødt til at tage over og føre gruppen 500 km gennem fjendens territorium. Han må træne den brogede gruppe op til at blive ordentlige soldater og må forsvare hjælpeløse landsbyboere mod den korrupte og hensynsløse oberst Dragomirov, områdets lokale kompagnichef.

 

BONUS: Sharpe’s Challenge

To år efter Hertugen af Wellington knuser Napoleon ved Waterloo, kommer der nyt fra Indien om en lokal Maharaja, der truer de britiske interesser. Wellington sender Sharpe af sted for at undersøge det, der viser sig at blive hans største udfordring til dato. Da den indiske krigsherre kidnapper generalernes smukke datter, stiger spændingen og giver ikke Sharpe andre muligheder end at forfølge fjenden direkte ind i hans dødsensfarlige hule. Samtidigt skal Sharpe også modstå den smukke men svigefulde Madhuvanti, der er sendt ud for at forføre ham. Imperiets skæbne, og en generals datters liv, ligger i en mands hænder...

 

Anmeldelser og anerkendelser af "Sharpe - Den komplette serie"

Produktdetaljer for "Sharpe - Den komplette serie"

Releasedato: 2011-01-01
Spilletid: 28 timer 29 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Engelsk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 16

Generel information om "Sharpe - Den komplette serie"

Eksterne links vedr. "Sharpe - Den komplette serie"

Relaterede produkter

EXPENDABLES 3

49,95kr

Tags: link3, Napoleon krigsfiktion,