MovieZOO
  • Seinfeld - Complete Box

Seinfeld - Complete Box

  • Item nummer: Seinfeld - Complete Box
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 7330031000728
  • 799,95kr


Alle afsnit af den fantastiske morsomme serie Seinfeld i en utrolig flot boks! 

Et show, der handler om ingenting! Hvordan kan det blive morsomt? Jo, når manden bag det hele hedder Jerry Seinfeld, er succes'en sikret. Gennem 9 sæsoner glædede Jerry Seinfeld hele verden med sine betragtninger over hverdagslivet i den måske bedste komedieserie nogensinde. 

Sammen med Elaine, George, Kramer og en hel række uforglemmelige biroller, hvoraf den tykke sladrehank Newman er et særligt populært indslag, har Jerry for altid sat sit præg på det unikke sitcom-univers. 

"Observational humor" er serien med rette blevet kaldt, for meget af det som sker i de forskellige episoder er baseret på Jerry Seinfeld selv, de andre skuespillere og ikke mindst det, alle vi seere oplever hver dag. Dermed kan man opleve at se en Seinfeld-episode som helt og holdent drejer sig om at vente på et bord på en kinesisk restaurant eller at lede efter bilen på parkeringspladsen under et indkøbscenter. 

Samtidig krydres handlingen med en række bizarre indfald, eller hvad skal man ellers kalde indkøb af bruser på sortbørsen, onani-konkurrence eller installering af soverum under skrivebordet på jobbet! 

Seinfeld har vundet utallige priser, blandt andet 9 American Comedy Awards, 4 Emmy'er og 2 Golden Globes. I tillæg er serien tre gange blevet kåret til seernes favorit program på tv i USA.

Anmeldelser og anerkendelser af "Seinfeld - Complete Box"

Produktdetaljer for "Seinfeld - Complete Box"

Udgivelsesdato: 09-03-2017
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk,Finsk
Antal discs: 33
Land: USA

Generel information om "Seinfeld - Complete Box"

Instruktør: Andy Ackerman
Manuskript: Larry David

Eksterne links vedr. "Seinfeld - Complete Box"

IMDB:

Relaterede produkter