MovieZOO

Søren Ryges Bedste Haver

  • Item nummer: SØREN RYGES BEDSTE HAVER
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5707435603473
  • 49,95kr


En have i Gråsten (Dronning Ingrid):

På besøg i den gamle park omkring Gråsten slot sammen med dronning Ingrid og slotsgartner Moseholt. 

Bodils have:

Søren Ryge har besøgt Bodil (89) og Frans Møller (91) i Lund. Deres have bryder fuldstændig med kendte normer for havebrug. Masser af ukrudt på gårdspladsen, en renæssancehave foran huset og en ægte blomstereng nede bagved. 

17 år efter:

I 1989 lavede Søren Ryge et program om Franz og Bodil i Lund og deres vidunderlige have. Nu har han besøgt haven igen, og i dag er det barnebarnet David og oldebarnet Polly, som passer den. Med klip fra dengang kigger de sammen på, hvad der har ændret sig, og især på, hvad der stadig er det samme her 17 år efter. 

Skånske haver:

En vandring i syv forskellige skånske haver, hvoraf nogle er meget prægede af mennesker, mens andre næsten passer sig selv.  

Christianias haver:

På besøg på Christiania for at kigge på stedets haver og tale med de mennesker, der passer dem. Ikke ejer dem, for på Christiania ejer man ikke haverne, de er nemlig åbne for alle, der vil se dem. 

Mads og Tove i Tim:

Mads (90) og Tove (82) har en af de største og smukkeste haver i Vestjylland, og selv om Mads næsten ikke kan gå mere, så kan han køre rundt på sin elektriske cykel og vise herlighederne frem. Det er jysk, når det er bedst. 

En legehave:

Der er hundredvis af frugttræer, der er fjerkræ og tyrekalve. Men der er også det fineste dansegulv og en ni-hullers golfbane. Ole er over 60, men bruger sin store have på Thurø til alverdens hyggelige ting.           

Engelske haver og hække:

Engelske haver er i en klasse for sig på næsten alle områder, men især hækkene er helt utrolige. Hække af taks og buksbom gøres til genstand for den rene kunst, og én ting er sikkert: Man klipper ikke efter en snor.

Anmeldelser og anerkendelser af "Søren Ryges Bedste Haver"

Produktdetaljer for "Søren Ryges Bedste Haver"

Udgivelsesdato: 29-05-2012
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk Tale
Studie: Danmarks Radio (DR)
Udgiver: ArtPeople
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Søren Ryges Bedste Haver"

Instruktør: Søren Ryge Petersen
Skuespillere: Søren Ryge
Manuskript: Søren Ryge Petersen

Eksterne links vedr. "Søren Ryges Bedste Haver"

Relaterede produkter

Tags: Natur, Havearbejde: Planter,