MovieZOO
  • Sønnen Fra Vingården - Remastered

Sønnen Fra Vingården - Remastered

  • Item nummer: Sønnen Fra Vingården - Remastered
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165835520
  • 69,95kr


Vingården står foran nedrivning. Det er nu 30 år siden onkel Olsen døde og gården må efter 30 år sælges, hvis ingen i familien Martin ønsker at købe den. Da der ankommer en danskamerikaner til den lille by, sætter Jacobsen Nicoline til at undersøge den fremmedes værelse.

Erik Hein, født Martin, forsøger at købe Vingården men forhindres. I stedet køber han Sophienberg. Eriks far har for mange år siden skrevet under på en tilståelse om underslæb mod Vingården. Erik tror på sin fars uskyld og får hjælp til at bevise farens uskyld af nogle af byens retskafne beboere.


Remastered:

Betyder direkte oversat – omgjort. Den originale master har som udgangspunkt været igennem en minutiøs rensnings proces hvor støj, ridser, dropouts e.l. bliver repareret/fjernet.

High Definition:

Betyder høj opløsning og billedopløsningen er i HS formatet 1280 x 720 pixels- i forhold til den normale SD standard der er 720 x 576 pixels  (horisontale x vertikale) UHD 4K har en endnu stærkere billedkvalitet – her taler vi om 3840 x 2160 pixels.

Pixels er det begreb der bruges til at definere den billedkvalitet skærmen får ind og jo højere antal pixels jo bedre kvaltiet kommer der ud.

Det er lang og omkostningtungproces. I udgangspunkt er det billede for billede der skal behandles, lyden skal behandles særskilt og det hele skal samles i en ny master, hvor man ofte ser er helt andet dynamisk kvalitets format.

Anmeldelser og anerkendelser af "Sønnen Fra Vingården - Remastered"

Produktdetaljer for "Sønnen Fra Vingården - Remastered"

Udgivelsesdato: 24-01-2019
Spilletid: 87
Region: 2
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Sønnen Fra Vingården - Remastered"

Eksterne links vedr. "Sønnen Fra Vingården - Remastered"

IMDB:

Relaterede produkter

Pigen Og Greven

49,95kr

Damernes Ven

69,95kr

Lynet

49,95kr

Jydekompagniet

49,95kr

Hamsun

49,95kr