MovieZOO

Rosamunde Pilchers - September

  • Item nummer: ROSAMUNDE PILCHERS, SEPTEMBER
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165241826
  • 79,95kr


Med SEPTEMBER tager romanforfatteren Rosamunde Pilcher nok en gang læserne - og seerne - med på en spændende rejse fuld af romantik, svik, dunkle mysterier og engagerende familiedramatik. Rollelisten er stjernespækket, med Michael York, Jacqueline Bisset, Edward Fox, Mariel Hemingway, Virginia McKenna og Jenny Agutter.
 
Da den fredelige tilværelse i landlige Strathcroy i Scotland forstyrres, tvinges fem personer til at risikere alt de har, for at gjnoprette idyllen i det lille samfund - uvidede om detaljerne i tragedien som ligger skjult i fortiden, til familiene Balmerino og Aird. Først da Pandora (Jacqueline Bisset) efter lang tids fravær kommer tilbage for at være med i septemberballeten, sættes søgelyset på hændelsene som fandt sted 20 år tidligere.
 
Som de fleste andre Pilcher-romaner byder SEPTEMBER på et rigt ensemble af farverige rollefigurer, som alle er forbundet med hinanden på mere eller mindre finurlige måder og som man sent vil glemme. Med det vilde og smukke scotske højlandet som baggrund oplever vi hvordan forholdet menneskene imellem ændres efterhånden som fortidens mysterier langsomt afdækkes. Ingen står uberørt tilbage.
 

Anmeldelser og anerkendelser af "Rosamunde Pilchers - September"

Produktdetaljer for "Rosamunde Pilchers - September"

Spilletid: 180 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk
Studie: BBC
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 1
Land: England,USA

Generel information om "Rosamunde Pilchers - September"

Instruktør: Colin Bucksey

Eksterne links vedr. "Rosamunde Pilchers - September"

IMDB:

Relaterede produkter

Tags: Mini-serie, Prisvindere,