REJSEHOLDET BOX 1
MovieZOO
  • Rejseholdet Box 1

Rejseholdet Box 1

  • Item nummer: REJSEHOLDET BOX 1
  • Lager antal: 2
  • EAN: 5708758692823
  • 99,95kr


Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV\'s største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Som Rejseholdets faste stab ses Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Trine Pallesen, Lars Bom, Erik Wedersøe. Derudover medvirker en lang række kendte skuespillere i dette rå og virkelighedsnære drama, som i 2002 vandt Emmy som bedste udenlandske dramaserie. Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde. 
 
Episode 1:
 
Bedst som Rejseholdet har afsluttet en vellykket efterforskning et sted i Danmark, bliver de fem kriminalfolk uventet kastet ud i opklaringen af en tragisk forbrydelse indenfor egne rækker. Det bliver en sag med store konsekvenser, ikke alene internt i gruppen men også for et par af kriminalfolkenes privatliv.
 
Episode 2-3 (dobbeltafsnit):
 
En mand er blevet likvideret - den dræbte, en gammel kending af politiet, havde et udestående med de lokale rockere. Men Ingrid tror mere, at baggrunden for drabet er privat. Det lykkes Fischer og La Cour at få fat i rockerlederen, som kører rundt med et oversavet jagtgevær, der svarer til mordvåbnet - men den afsløring der følger er ikke, hvad de har ventet...
 
Episode 4:
 
Da en ældre dame bliver myrdet, dukker en række yderst foruroligende oplysninger om hendes kvindelige lejer op - samtidig hævder lejeren at have set en ukendt mand forlade huset umiddelbart efter forbrydelsen.
 
Episode 5:
 
Et ungt par får spoleret deres bryllupsdag af et drab. Drabet virker umuligt og retsmedicinerne kommer virkelig på hårdt arbejde, da Rejseholdet bliver tilkaldt. Snart er mange i landsbyidyllen i søgelyset, fra præsten til læreren og kirketjeneren.
 
Episode 6:
 
Ulla fejrer sin 30 års fødselsdag med en stor fest for familie og venner. På vej hjem fra festen forsvinder hun sporløst, hendes mand alarmerer politiet og Rejseholdet bliver tilkaldt. Alt peger på en forbrydelse - og til sidst kommer også Ullas børn i fare.
 
Episode 7:
 
Fischer og La Cour holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet sammen med Fischers familie. Men idyllen brydes, da det lokale politi får en anonym anmeldelse om et mord i nærheden. Morderen er på fri fod og kan slå til igen. Hele Rejseholdet må rykke ud og Fischers kone Mille er pludselig alene i det øde område.
 
Episode 8-9 (dobbeltafsnit):
 
En hel egn er opskræmt efter en hætteklædt mand gennem længere tid har forgrebet sig på ensomt boende ældre kvinder, alle frygter, at det næste gang ender med mord. Rejseholdet bliver tilkaldt men alligevel lykkes det den hætteklædte gerningsmand at slå til igen. Men hvordan kan han hele tiden være et skridt foran efterforskningen, som nu står i stampe? Ulf ankommer for at kræve resultater og bliver samtidigt konfronteret med IP, mens Fischer prøver at provokere La Cour til at genoptage forbindelsen med Helene. Så finder La Cour det gennemgående og afgørende spor men er det tids nok? Johnny bliver ufrivilligt vidne til sagens slutfase.

Anmeldelser og anerkendelser af "Rejseholdet Box 1"

Produktdetaljer for "Rejseholdet Box 1"

Releasedato: 2012-02-07
Region: 2
Billedformat: DVD
Studie: DR
Udgiver: Nordisk Film
Antal discs: 3
Land: Danmark

Generel information om "Rejseholdet Box 1"

Eksterne links vedr. "Rejseholdet Box 1"

Relaterede produkter

CSI Miami season 6

49,95kr
Du sparer 75 %
Normalpris 199,95kr