MovieZOO
  • Red Curtain Box

Red Curtain Box

  • Item nummer: Red Curtain Box
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5707020239629
  • 199,95kr


Denne boks indeholder følgende film: 

Strictly Ballroom:
Ballroom dancing - hvor man holder takten og om hinanden har sine egne uskrevne love. Man danser "Strictly Ballroom" og enhver form for improvisation - medmindre den er godkendt af forbundet - er strengt forbudt.Scott Hastings er en blændende god danser. Træt af de kendte trin, udvikler han en ny dansestil, - og balladen er højrøstet. Forbundet raser, hans dansepartner forlader ham og hans ambitiøse mor fnyser. Drømmen om at vinde det store "Pan Pacific Grand Prix" synes at smuldre.Så kommer en ung pige ind i danseskolens begynderklasse. Hendes kønne, mørke fremtoning sladrer kun en anelse om hendes sprudlende latinamerikanske blod...

Romeo + Juliet:
Det er den største kærlighedshistorie nogensinde fortalt. Og aldrig før er den blevet fortalt på denne vilde, voldsomme og intense måde. 
William Shakespears klassiker om de unge elskende adskilt af en familiefejde har skiftet datidens Verona ud med nutidens hektiske, bande-dominerede Verona Beach i Baz Lurmans billedbog af en modernisering. 
Med Hollywoods nye sex-symbol Leonardo DiCaprio og yndige Claire Danes i titelrollerne er dette hæsblæsende smukke mesterværk blevet en gigantsucces verden over…Og så har det ikke skadet, at soundtracket med bl.a. Garbage og Cardigans har toppet hitlisterne overalt i verden. 
Glæd dig til en filmoplevelse, du aldrig har set magen til.

Moulin Rouge:
Nicole Kidman er dampende sensuel som Satine, den fortryllende stjerne på en populær fransk natklub, der har samfundets dekadente elite som gæster. 
Den smukke kurtisane vækker mændenes vilde begær. Uforvarende får hun draget Christian, en lovende ung forfatter, spillet af Ewan McGregor, ind i sit forførende net. 
Deres hede affære udløser en skandale med voldsomme konsekvenser. Den visionære instruktør Baz Luhrmanns historie om lidenskab, besættelse og begær fylder lærredet med hæsblæsende musik og fantastiske billeder.

 

Anmeldelser og anerkendelser af "Red Curtain Box"

Produktdetaljer for "Red Curtain Box"

Udgivelsesdato: 29-12-2008
Spilletid: 331
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "Red Curtain Box"

Instruktør: Baz Luhrmann

Eksterne links vedr. "Red Curtain Box"

Relaterede produkter

Ørkenens Lov

59,95kr

Joe and Max

49,95kr