MovieZOO
  • Quincy M.E - Season 1

Quincy M.E - Season 1

  • Item nummer: Quincy M.E - Season 1
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165402722
  • 79,95kr


Jack Klugman (som blev nomineret til fire Emmys for denne rolle) spiller hovedrollen som den gnavne, men retfærdige ’Quincy, M.E’ i denne serie, der er forløber for andre tv-serier som ‘CSI’ og ‘Crossing Jordan’.
 
Quincy arbejder for embedslægen i Los Angeles, hvor han foretager obduktioner og andre medicinske test i forbindelse med retsmedicinske undersøgelser. Men han er ikke bare en helt almindelig læge − han er så dygtig, at han ofte opdager spor, som politiet og andre læger har overset, og på baggrund af de opdagelser går han dybere ned i sagerne. ‘Quincy’ adskiller sig fra andre kriminalserier ved at vende alting på hovedet − her begynder undersøgelserne med de tekniske beviser, og det giver en helt anderledes indgangsvinkel. Og ud over at emme af mystik og spænding udforsker serien også svære sociale spørgsmål og tabuer, der gør den særdeles vedkommende.
 
Sæson 1 indeholder de første fire afsnit af den populære serie med mange gæstestjerner som fx June Lockhart, Van Johnson, Jamie Lee Curtis, Adrienne Barbeau og mange andre.

Anmeldelser og anerkendelser af "Quincy M.E - Season 1"

Produktdetaljer for "Quincy M.E - Season 1"

Udgivelsesdato: 30-08-2011
Spilletid: 240
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 1.0
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Atlantic Film
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 2
Land: USA

Eksterne links vedr. "Quincy M.E - Season 1"

IMDB:

Relaterede produkter

Tags: Prisvinder,