MovieZOO
  • Prinsesse For En Dag - Remastered

Prinsesse For En Dag - Remastered

  • Item nummer: Prinsesse For En Dag - Remastered
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165825521
  • 69,95kr


Maj vil gerne synge og forsøger at komme indenfor i teaterbranchen. Da hun møder redaktøren Peter, beslutter han sig for at hjælpe hende lidt på vej. Men hun skal også selv forsøge at være sød overfor instruktøren og direktøren Jan.

Jan er forlovet med Mette, hvis far har sat mange penge i forestillingen. Da Mette finder Maj hjemme hos Jan afbryder hun forbindelsen. Mettes far vil fortsat gerne sætte penge i forestillingen, men så melder solisten til finalenumret afbud. Instruktøren kommer i tanke om Maj.


Remastered:

Betyder direkte oversat – omgjort. Den originale master har som udgangspunkt været igennem en minutiøs rensnings proces hvor støj, ridser, dropouts e.l. bliver repareret/fjernet.

High Definition:

Betyder høj opløsning og billedopløsningen er i HS formatet 1280 x 720 pixels- i forhold til den normale SD standard der er 720 x 576 pixels  (horisontale x vertikale) UHD 4K har en endnu stærkere billedkvalitet – her taler vi om 3840 x 2160 pixels.

Pixels er det begreb der bruges til at definere den billedkvalitet skærmen får ind og jo højere antal pixels jo bedre kvaltiet kommer der ud.

Det er lang og omkostningtungproces. I udgangspunkt er det billede for billede der skal behandles, lyden skal behandles særskilt og det hele skal samles i en ny master, hvor man ofte ser er helt andet dynamisk kvalitets format.


Anmeldelser og anerkendelser af "Prinsesse For En Dag - Remastered "

Produktdetaljer for "Prinsesse For En Dag - Remastered "

Udgivelsesdato: 24-01-2019
Spilletid: 93
Region: 2
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Prinsesse For En Dag - Remastered "

Instruktør: Finn Henriksen
Manuskript: Finn Henriksen

Eksterne links vedr. "Prinsesse For En Dag - Remastered "

IMDB:

Relaterede produkter

Damernes Ven

69,95kr