MovieZOO
  • Planet Of The Apes 1-3

Planet Of The Apes 1-3

  • Item nummer: Planet Of The Apes 1-3
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 7340112741297
  • 249,95kr


Boksen indeholder følgende 3 titler:

Rise Of The Planet Of The Apes
Videnskabsmanden Will Rodman (James Franco) forsøger at finde en kur mod Alzheimers, som har ramt hans far. Han forsker og laver forsøg med aber for at skabe en godartet virus, der kan trænge ind i hjernevævet og genskabe funktionaliteten. Rodmans forskning bliver lukket ned, og tilbage sidder han med kun én chimpanse: Caesar. Da Caesar begynder at udvikler menneskelig intelligens og følelser, begynder også er oprør mellem primaternes og menneskeheden og derudover også en episk kamp om hvilken art, der skal herske over planeten!

Dawn Of The Planet Of The Apes
Ti år efter en epidemi, som blev spredt på kloden, har en voksende nation af genetisk udviklede menneskeaber, ledet af Caesar, været truet af de menneskelige overlevende, som Caesar i første omgang ikke troede var på jorden længere. Menneskerne og aberne holder fred, men det skal vise sig, at det kun er i en kort periode, for mytteri skaber splid og så begynder kampen for alvor. Begge raser vil være jordens dominerende arter. Nu begynder krigen - hvem mon er stærkest og hvem vinder kampen om jorden?

War For The Planet Of The Apes
Caesar og hans aber er tvunget ind i en dødelig konflikt med en hær af mennesker ledet af en hensynsløs oberst. Efter abernes lider ufattelige tab, kæmper Caesar med sine mørkere instinkter og begynder en søgen efter at hævne sine egne. Rejsen bringer obersten og Caesar ansigt til ansigt, og de ender i en episk kamp, der bestemmer skæbnen for både deres arter og planetens fremtid...

Anmeldelser og anerkendelser af "Planet Of The Apes 1-3 "

Produktdetaljer for "Planet Of The Apes 1-3 "

Udgivelsesdato: 30-11-2017
Spilletid: 360
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 3
Land: USA

Generel information om "Planet Of The Apes 1-3 "

Instruktør: Matt Reeves, Rupert Wyatt
Manuskript: Rick Jaffa, Amanda Silver

Eksterne links vedr. "Planet Of The Apes 1-3 "

Relaterede produkter

War For The Planet Of The Apes - 3D Blu-Ray

99,98kr
Du sparer 50 %
Normalpris 199,95kr