MovieZOO
  • Phantom Thread

Phantom Thread

  • Item nummer: Phantom Thread
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5053083152154
  • 149,95krFilmen 'Den skjulte tråd' er et drama, der foregår i modeverdenen i 1950erne.

Reynolds Woodcock er en celebreret, men excentrisk kjoledesigner med residens i London. Kundegruppen tæller byens rigeste kvinder og medlemmer af den kongelige familie.

I selskab med sin søster Cyril lever Woodcock et kontrolleret liv uden forpligtelser eller faste forhold, men da han møder den unge Alma, står denne tilværelse til en brat afslutning.

Alma er ikke blot den seneste, flygtige muse for modesigneren, men en viljestærk og vedholdende kvinde, og sammen kaster de sig ud i en forelskelse langt fra, hvad nogen af dem havde forventet.


'Den skjulte tråd' markerer Daniel Day-Lewis' sidste filmrolle, idet den tredobbelte Oscar-vindende skuespiller selv har erklæret, at han trækker sig fra branchen.


Paul Thomas Anderson både skriver og instruerer Day-Lewis' svanesang, der samtidig er det andet samarbejde mellem de to anerkendte filmfolk efter mesterværket

There Will Be Blood fra 2007. Selvom filmen ikke bygger på virkelige begivenheder, har Anderson udtalt, at hans interesse i modeskabere kom med fascinationen af den legendariske Cristóbal Balenciaga, som Christian Dior har kaldt "mesteren af os alle".

Anmeldelser og anerkendelser af "Phantom Thread"

Produktdetaljer for "Phantom Thread"

Udgivelsesdato: 28-06-2018
Spilletid: 130
Region: 2
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "Phantom Thread"

Instruktør: Paul Thomas Anderson
Manuskript: Paul Thomas Anderson

Eksterne links vedr. "Phantom Thread"

IMDB:

Relaterede produkter

Darkest Hour

99,95kr

The Endless

149,95kr