MovieZOO
  • Perforama med Anders Matthesen

Perforama med Anders Matthesen

  • Item nummer: PERFORAMA
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5704897039840
  • 79,95kr


Endelig på DVD! DR2s store kult-serie om hverdagens (uheldige) anti-helte. Tag del i festlighederne i 6 mega morsomme, velspillede afsnit med Anders Matthesen i hovedrollerne.
 
FØDSELSDAGEN
Dick Søndergaard er forfatteren bag en endeløs række af ligegyldige gør-det-selv bøger. Da Dicks kone fylder år, er det selvsagt Dick, der skal stå for den store dag. Men Dick har en skjult dagsorden! Hans formål med fødselsdagsfesten er nemlig, at vise Simones rige familie, at det godt kan lade sig gøre at more sig for få penge.
 
RUSTUREN
Vi skal på rustur med de nye studerende på Eskimologistudiet. Begejstringen er stor hos de studerende, men også hos tutoren Jeppe Trøst er forventningerne enorme. For ham er rusturen nemlig en gratis gavebod af kvinder. Men det viser sig at være nemmere sagt end scoret.
 
NÆRRADIO
Da John Tøttrup vinder det store reality-program ‘Lift Life’, bliver hans største drøm opfyldt. Førstepræmien er nemlig at blive vært på et direkte radioshow. Vejen til stjernerne er banet – tror han! For det er svært at holde sig på toppen, når man ikke ejer et gran af talent.
 
BØRNETEATRET
Michael Lorentzens liv er børn – men det er et problem, når man ikke har børnetække. Da Michael Lorentzen bliver fyret som fodboldtræner for sit lilleputhold, ser han ingen anden udvej end at forsøge sig på de skrå brædder hos børneteatret ‘Columbus’.
 
CLAIRVOYANTEN
Den clairvoyante, Allan Jäger, bliver kontaktet af alskens mennesker med store og små problemer. Men Allan har selv et problem. Er der overhovedet hjælp at hente for en hårdtarbejdende clairvoyant? Og kan man overhovedet hjælpe folk med deres liv, når man ikke selv har noget?
 
BIBLIOTEKET
Vi er på et mindre bibliotek i Ølstykke. Her går livet sin vante gang blandt medarbejdere og lånere. Her hersker faste rutiner og opgaver. Men livet på biblioteket ændres voldsomt, da den nye daglige leder, Mark Holst vil gøre biblioteket til ‘de unges bibliotek’.
 

Anmeldelser og anerkendelser af "Perforama med Anders Matthesen"

Produktdetaljer for "Perforama med Anders Matthesen"

Udgivelsesdato: 02-06-2009
Spilletid: min.
Region: 2
Billedformat: DVD
Studie: SandrewMetronome / DR2
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Perforama med Anders Matthesen"

Instruktør: Pelle Møller
Manuskript: Pelle Møller

Eksterne links vedr. "Perforama med Anders Matthesen"

IMDB:

Relaterede produkter

Tung Metal

99,95kr

Livet Er Python

99,95kr