MovieZOO
  • Paddington 2 Blu-Ray

Paddington 2 Blu-Ray

  • Item nummer: Paddington 2 Blu-Ray
  • Lager antal: 1
  • EAN: 7333018011045
  • 49,95kr


”Paddington 2” er opgfølgeren til succesfilmen ”Paddington”, den mest succesfulde ikke-amerikanske familiefilm nogensinde. De to film markerer Paddingtons første tur på det store lærred, men han har tidligere boltret sig på tv i forskellige versioner, bl.a. en elsket, britisk tv-serie i 56 afsnit, som startede i 1975.

Filmene om bjørnen Paddington er baseret på den internationale, succesfulde børnebogs serie af den britiske forfatter Michael Bond. Den første bog, med titlen ”A Bear Called Paddington”, kom i 1958, og den samlede bogserie har solgt mere end 35 millioner eksemplarer og er oversat til 40 sprog.

Paddington har nu fundet sig godt til rette hos familien Brown i London. Han er afholdt af alle omkring sig og spreder glæde og marmelade hvor end han går. Paddington har dog meget travlt, da hans elskede tante Lucy snart fylder 100 år, og han er derfor på jagt efter den perfekte gave. Den finder han endelig i Hr. Grubers butik, hvor han finder en helt fantastisk pop-op bog.

Men Paddington har jo ingen penge, så han må påtage sig en masse arbejde for at få spare pengene sammen. Da han endelig har fået skrabet nok sammen, viser det sig, at bogen netop er blevet stjålet! Nu er gode råd dyre og nu er det op til både Paddington og familien Brown at finde tyven på trods af, at han viser sig være noget af en mester i forklædning…

Anmeldelser og anerkendelser af "Paddington 2 Blu-Ray"

Produktdetaljer for "Paddington 2 Blu-Ray"

Udgivelsesdato: 22-03-2018
Spilletid: 104
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: BD
Antal discs: 1
Land: England

Generel information om "Paddington 2 Blu-Ray"

Instruktør: Paul King
Danske stemmer: Ja
Manuskript: Paul King

Eksterne links vedr. "Paddington 2 Blu-Ray"

IMDB:

Relaterede produkter

Paddington 2

49,95kr