MovieZOO

The One Man Collection - Arnold Schwarzenegger

  • Item nummer: The One Man Collection - Arnold Schwarzenegger
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5051162234111
  • 49,95kr


Tre hårdtslående action med Arnold Schwarzenegger samlet i den boks. 

Indeholder følgende film:

The 6th Day:

I en ikke så fjern fremtid, er det blevet tilladt at klone kæledyr, kvæg og fisk, mens det er forbudt at klone mennesker. Men da Adam Gibson, efter mirakuløst at have overlevet et helikopterstyrt, tager hjem, opdager han, at en kloning af ham selv har overtaget både hans familie og hans hjem.

Mens folkene bag den ulovlige menneskekloning vil gøre alt for at slå ham ihjel, må Gibson kæmpe sit livs kamp for at afsløre hemmeligheden bag. For måske er Gibson ikke den eneste? 

The Last Action Hero:

Jack Slater er L.A.´s skrappeste strømer; hårdtslående, hurtigskydende - og eksisterer kun på film. Men det er ligegyldigt, for han er 13 årige Danny Maddigan´s største idol. Så da Danny´s eneste rigtige ven - den gamle biografejer Nick - tilbyder ham, at se den nye Jack Slater film før alle andre, slår han selvfølgelig til. 

Før filmen går i gang giver Nick, Danny halvdelen af en gammel biograf billet som han i tidernes morgen har fået af tryllekunstneren Houdini. Ifølge legenden skulle billetten kunne bruges til, at komme ind i filmens magiske verden, og mens Danny sidder og nyder den nye film, kastes han pludselig ind på bagsædet af Jack Slater¦s vogn - midt i en drabelig biljagt. Nu er han fanget i et voldsomt og actionfyldt film-univers, hvor han skal hjælpe selveste Jack Slater med, at vinde over alle forbryderne og samtidig prøve, at komme tilbage til sin egen verden, med livet i behold..... 

Terminator 3:

Et årti har passeret siden John Connor (Stahl) var med til at forhindre Dommedag og redde menneskeheden fra udslettelse. Nu lever Connor i skjul - intet hjem, ingen kreditkort, ingen mobil og intet job der kan afsløre hans identitet. Der er intet bevis på hans eksistens og intet der kan lede Skynet, det højtudviklede netværk af maskiner der engang prøvede at slå ham ihjel, på sporet af ham. 

Lige indtil Skynet´s mest avancerede dræbermaskine - den kvindelige T-X, træder ud af fremtidens skygge, sendt tilbage i tiden for at fuldføre udryddelses-missionen. Denne maskine er ligeså hensynsløs som dens menneskelige ydre er smukt, og Connor står øverst på listen…


Anmeldelser og anerkendelser af "The One Man Collection - Arnold Schwarzenegger"

Produktdetaljer for "The One Man Collection - Arnold Schwarzenegger"

Udgivelsesdato: 20-01-2010
Spilletid: 374
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Studie: Columbia Pictures
Udgiver: Sony Pictures
Antal discs: 3
Land: USA

Eksterne links vedr. "The One Man Collection - Arnold Schwarzenegger"

Relaterede produkter

PUMPING IRON

49,95kr

15 Rounds

99,95kr

Tags: Bokss?t, Science Fiction (Sci-Fi),