MovieZOO

Olsen Banden Boks

  • Item nummer: Olsen Banden Boks
  • Lager antal: 3
  • EAN: 5708758696401
  • 269,95kr


Danmarks mest berømte silhuet viser vores mest elskede filmfigurer, Egon, Benny og Kjeld, også kendt som Olsen Banden.
 
Det er nu 40 år siden de kom til verden, skabt af makkerparret instruktøren Erik Balling og manuskriptforfatteren Henning Bahs. Mere præcist fik den første Olsen Banden film premiere den 11. oktober 1968, og banden og dens geniale kup blev herefter i mange år en tilbagevendende biografbegivenhed, der nærmest overgik sig selv fra år til år. Det blev til en filmserie for folket, høj som lav, og vi lærte alle at sige Bennys glade optimistiske “Skide godt, Egon”, Kjelds bekymrede og frygtsomme “jeg ska££ nok” og ikke mindst Egons spruttende vredesudbrud om “skidesprællere” og “elendige socialdemokrater”. Og vi skal ikke glemme den elskelige og dejlige furie Yvonne, som sætter alt i gang, fordi Børge skal konfirmeres eller en rejse til Mallorca skal finansieres. Det drejer sig jo blot om at skaffe nogle millioner, og Egon har jo altid en genial plan.
 
Olsen Banden er blevet en folkelig institution for alle generationer i alle aldre. Vi har fulgt dem fra Valby, hvor de selvfølgelig bor, over Christiansborg, ind i Verdensbanken, til Jylland, hvor “jyllænderne” iflg. Yvonne holder til, gennem Bruxelles’ bureaukrati og til Paris’ tage.
 
Følg alle de folkekære figurer gennem hele 14 film - genoplev de forrygende kup og nyd at se jeres børn, børnebørn eller andre små familiemedlemmer få disse uforglemmelige filmiske oplevelser for første gang. De og I vil sikkert synes, at det er skide godt.

Anmeldelser og anerkendelser af "Olsen Banden Boks"

Produktdetaljer for "Olsen Banden Boks"

Udgivelsesdato: 06-11-2012
Spilletid: 22 timer 33 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk for hørehæmmede
Studie: Nordisk Film
Udgiver: Nordisk Film
Antal discs: 14
Land: Danmark

Eksterne links vedr. "Olsen Banden Boks"

IMDB:

Relaterede produkter

0,00kr

Tags: Bokss?t, Klassiker, Samlinger, Bokss?t, Danske film, Danske film, Klassiker, Klassiker, Krimi,