MovieZOO

Nobels Testamente

  • Item nummer: NOBELS TESTAMENTE BD
  • Lager antal: 1
  • EAN: 5708758692526
  • 99,95kr


En gallaklædt kvinde sniger sig ind til Nobelfesten i Stockholm, og midt på dansegulvet skyder hun den israelske prisvinder og nobelkomiteens formand. Kriminalreporter Annika Bengtzon drages ufrivilligt ind i dramaet - ikke som journalist, men som vidne. Og mens verdenspressen konspirerer om Mellemøst-terror, har Annika en helt anden teori. Sporene fører ind i en mørk verden med intriger og magtspil - dybt i nobelsfærens allerhelligste. Og livsfarligt tæt på sandheden. Skandinaviens helt store krimidronning, Liza Marklund, har fundet vej til filmens verden med Nobels Testamente som er den første af i alt seks filmatiseringer af Marklunds verdensberømte romaner om kriminalreporter Annika Bengtzon.
 
Den danske instruktør Peter Flinth, der står bag Nobels Testamente, er en erfaren spændingsfilmmand - både på den danske scene og på nordisk plan. Han har nemlig både stået bag ungdomsspænding i Ørnens Øje (1997) og Fakiren fra Bilbao (2004) og højkvalitetskrimier som DRs Rejseholdet (2000) og den svenske krimiserie Wallander (2005). Derfor er han et helt naturligt valg til at konvertere Liza Marklunds intense krimier til film. Den altoverskyggende hovedrolle i Nobels Testamente, nemlig rollen som kriminalreporter Annika Bengtzon, spilles af det unge, svenske skuespillertalent, Malin Crépin.
 
Liza Marklund
Krimien er i den seneste tid blevet Skandinaviens suverænt foretrukne genre, og den store interesse har katapulteret genrens ypperste forfattere til international berømmelse - deriblandt selvfølgelig svenske Liza Marklund. Efter 11 udgivne romaner over de sidste 14 år, og et salgstal i Norden på mere end 12 millioner, er Marklund én af genrens allerstørste stjerner. Serien om den kompromisløse kriminalreporter Annika Bengtzon er verdensberømt, og filmatiseringen Nobels Testamente introducerer hermed det elskede krimiunivers til det filmens verden.
 
Flere Marklund-thrills i vente:
Men det er ikke kun Nobels Testamente, som de mange danske krimifans kan se frem til at gyse efteråret ind sammen med. Udover Nobels Testamente er fem andre af Liza Marklunds bestsellers nemlig blevet filmatiseret, og disse fem - En Plads i Solen, Studio Sex, Den Røde Ulv, Prime Time og Livstid - udgives alle på DVD og Blu-ray.
 

  • Deleted Scenes
  • Storyboards
  • Prime Time-trailer 

Anmeldelser og anerkendelser af "Nobels Testamente"

Produktdetaljer for "Nobels Testamente"

Udgivelsesdato: 09-10-2012
Spilletid: 93 + 7 min.
Region: B
Lydformat: DTS-HD Master Audio 5.1
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Yellow Bird Films
Udgiver: Nordisk Film
Antal discs: 1
Land: Danmark,Sverige

Generel information om "Nobels Testamente"

Instruktør: Peter Flinth
Manuskript: Pernilla Oljelund

Eksterne links vedr. "Nobels Testamente"

IMDB:

Relaterede produkter

Death Wish 5

79,95kr

Animal Kingdom

49,95kr