MovieZOO
  • NICKELODEON BOX 2

NICKELODEON BOX 2

  • Item nummer: NICKELODEON BOX 2
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5706107129310
  • 49,95kr


Denne box indeholder følgende film:
  • ARTHUR OG MINIMOYSERNE
  • SANDTROLDEN
  • ÆSLET OG KAMPEN MOD HALVMÅNERIDDEREN
Sandtrolden / Five Children And It
 
Fem børn skal tilbringe sommeren hos deres onkel i hans rodebunke af et gammelt hus ude ved havet. Børnene ved på forhånd, at det bli\'r den værste sommer nogensinde. Indtil de kommer til at grave "den" op.
 
"Den" er en 8000 år gammel sandtrold. Han ser ret mærkelig ud og er lidt sur over at blive forstyrret. Men som trolde altid gør, så gi\'r han dem mulighed for at få deres vildeste fantasier opfyldt - ét ønske pr. dag.
 
De opdager dog hurtigt, at de skal passe på med, hvad de be\'r om. For den gamle sandtrold er en drillepind og misforstår hele tiden deres ønsker...
 
 
Arthur Og Minimoyserne / Arthur And The Minimoys
 
Omme i baghaven findes et mikroskopisk folk kaldet minimoyserne. De er så små, at de færreste kan se dem, men de gør en forskel! Det er, hvad 10-årige Arthur finder ud af, da han holder sommerferie hos sin bedstemor på landet. I bedstemors bibliotek læser Arthur om en fantastisk rubinskat, som bedstefaren fandt i Afrika og bragte til minimoysernes verden.
 
Den skat skal Arthur have fat i, for bedstemorens hus trues af nedrivning, hvis ikke hun skaffer nogle penge i en fart. Arthur må finde indgangen til minimoysernes verden og hente rubinskatten, men for at komme derhen må han selv blive til en minimoys.
 
Hold godt fast, for det bliver både sjovt, farligt og eventyrligt spændende, når jagten på den fantastiske rubinskat går ind i minimoysernes verden! Den franske mesterinstruktør, Luc Besson, har instrueret - og skrevet bøgerne, som filmen bygger på.
 
 
Æslet Og Kampen Mod Halvmåneridderen / Donkey Xote
 
Det SHREKlige æsels helt eget eventyr!
 
Aldrig har et eventyr været vildere, sjovere eller mere underholdende. Dette er historien om æslet, der ikke er helt som andre helte. Sammen med sin trofaste ven - der konstant forsøger at bevise, at han er en ægte helt - tager æslet ud på en række spændende og farlige eventyr.
 
Forude venter blandt andet en ond troldmand med skumle planer og ikke mindst den mægtige Halvmåneridder, som de for alt i verden må bekæmpe. Heldigvis får de to venner undervejs hjælp af en kugleskør hane og en bomstærk løve. Glæd dig til uforglemmelige og morsomme optrin i en smukt animeret film.

Anmeldelser og anerkendelser af "NICKELODEON BOX 2"

Produktdetaljer for "NICKELODEON BOX 2"

Udgivelsesdato: 01-01-2012
Spilletid: 268 MIN.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Sandfairy, Europa Corp, Lumiq Studios
Antal discs: 1
Land: Frankrig

Generel information om "NICKELODEON BOX 2"

Eksterne links vedr. "NICKELODEON BOX 2"

Relaterede produkter

Bavian Box 1

49,95kr

Bavian Box 2

49,95kr