MovieZOO
  • NICKELODEON BOX 1

NICKELODEON BOX 1

  • Item nummer: NICKELODEON BOX 1
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5706107129303
  • 49,95kr


Denne boks indeholder følgende film:
  • En Grimm Historie 1
  • En Grimm Historie 2
  • Sisse Og Trylletrolden
En Grimm Historie 1 / Happily N\'ever After 1
 
En Grimm Historie er et komisk og underholdende miskmask af det bedste fra Grimms eventyr. Askepot, Tornerose, Snehvide og alle de andre blandes på uhøjtidelig og hyleskæg manér, og der er grinegaranti for børn i alle aldre.
 
I Eventyrland er alt fryd og gammen. Lige indtil den dag Den Vise Troldmand går på ferie og lader sine to uduelige assistenter, Munk og Mambo, overtage styringen af den magiske vægt, der holder det gode og onde i balance. Askepots onde stedmoder, Frieda, er ikke sen til at udnytte, at Eventyrland er dårligt bevogtet. Hun sætter en storstilet plan i værk: hun vil erobre tronen i Eventyrland, bringen vægten ud af balance, lade de onde vinde og ændre alle eventyrs lykkelige slutninger til ulykkelige. Nu er det op til Askepot, Ella og hendes venner at forhindre stedmoderen i at vende op og ned på eventyrene, som vi kender dem.
 
 
En Grimm Historie 2 / Happily N\'ever After 2
 
Det fantastiske eventyr fortsætter - men denne gang er den helt gal i Eventyrland...
 
Snehvide er travlt optaget af at hænge ud med sine veninder Rødhætte, Guldlok og Bo Peep, og derfor ser hun ikke katastrofen, der truer Eventyrland. Snehvides far skal nemlig giftes med den onde og udspekulerede heks Lady Vain. Og når Lady Vain er blevet dronning af Eventyrland, vil hun overtage magten og gøre alle andres liv til et eventyrligt helvede.
 
Kan Snehvide - med lidt hjælp fra de tre små grise og de syv dværge - nå at forhindre katastrofen, før det er for sent i denne morsomme og uimodståelige gendigtning af eventyrenes ABC?
 
 
Sisse Og Trylletrolden / Midsummer Dream
 
Én bestemt aften én gang om året åbnes den hemmelige indgang til Den Magiske Verden. Men du kan kun få øje på den, hvis du tror på magi. Når du er sluppet igennem indgangen, drejer det sig om at finde Feernes Dronning, for så kan du få et ønske opfyldt...
 
Sisses far er meget syg og Sisse ønsker uinderligt, at han skal blive rask igen. Hendes far har fortalt hende om ønskefeen, så hun begynder at lede efter Den Magiske Verden.
 
Men... der er et problem. For Sisse tror hverken på trolde, feer, hekse eller tryllemagi. I hvert fald ikke endnu...
 

Anmeldelser og anerkendelser af "NICKELODEON BOX 1"

Produktdetaljer for "NICKELODEON BOX 1"

Udgivelsesdato: 01-01-2012
Spilletid: 236 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Lionsgate
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "NICKELODEON BOX 1"

Eksterne links vedr. "NICKELODEON BOX 1"

IMDB:

Relaterede produkter

Bavian Box 1

49,95kr

Bavian Box 2

49,95kr