MovieZOO

My Summer in Provence+ Bonus Movie

  • Item nummer: MY SUMMER IN PROVENCE+ BONUS M
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5703239517503
  • 99,95kr


My Summer In Provence: 

Paul lever det stille liv i det elskede og smukke Provence. Men Pauls humør kommer til at stå sin prøve, når hans barnebarn uventet ankommer fra Paris. 


Office Rats:

De havde alt - nu må de fikse alt.


Mike og Rodney er to rigtig glatte sælgere i et dækfirma, som bruger betydeligt mere tid på at pjatte og lave ballade med deres kolleger end på at arbejde. Deres ligesindede chef lader dem gøre det og det glider i olie. Indtil den dag chefen dør af et hjerteanfald - efter et besøg på en stripklub med fyrene. Hans efterfølger viser sig at være deres største prygelknabe, og nu er hvedebrødsdagene officielt ovre. Mike og Rodney degraderes til sekretærer og får nu lov til at smage deres egen medicin - til den nye chefs store fryd.


Love Is Not A Crime:

Bobby (Peter Facinelli, fra Twilight) er en ung, cool lommetyv, der lever et frit liv i sus og dus og med fuld fart på, i New York. Problemerne begynder at hobe sig op, da politimanden Nick (Michael Madsen) begynder at interesserer sig for ham, efter at Bobby har stjålet hans skilt. Alt forandres dog og går rigtig galt, da han møder pigen Lucy (Jaimie Alexander), som han har været sammen med en enkelt aften og nat ca. 3 måneder tidligere. Hun fortæller ham at hun er gravid og han er den vordende far. Nu er han nødt til at vælge side og uanset hvad han vælger, så vil det få konsekvenser.

Anmeldelser og anerkendelser af "My Summer in Provence+ Bonus Movie"

Produktdetaljer for "My Summer in Provence+ Bonus Movie"

Billedformat: DVD
Antal discs: 3

Generel information om "My Summer in Provence+ Bonus Movie"

Eksterne links vedr. "My Summer in Provence+ Bonus Movie"

Relaterede produkter

Brush With Fate

79,95kr