MovieZOO
  • Min Nabo Totoro

Min Nabo Totoro

  • Item nummer: Min Nabo Totoro
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5705535057950
  • 49,95kr


De to søstre, Mei og Satsuki, flytter på landet med deres kærlige, men nogle gange også lettere distræte far. Moren ligger på et hospital i distriktet, men vil nok komme i bedring – det skal børnene nok sørge for. Først skal den lille familie dog indtage det nye hus, der at dømme efter naboernes grimasser ikke er det mest trygge sted i verden. Huset er hjemsøgt af små, levende nullermænd, som dog ikke er mere faretruende, end at de forføjer sig bort, så snart det runger af latter i stuerne. 

Handlingen sættes for alvor i skred, da den yngste pige uforvarende falder ned i et dybt hul i jorden og vækker et af underskovens fabeldyr til live. Sammen med denne vidunderlige, flyvske og vennesæle ’skovvogter’ – Totoro, hedder den – begiver børnene sig ud på de mest fantastiske flyveture gennem og over skovene, bl.a. i en blød, tolvbenet kattebus, hvor dyrets øjne fungerer som billygter. Imens vokser den lille Totoro sig stadigt større, uden at den af den grund holder op med at ligne en forvokset kanin! 

Dramatisk bliver det også, men filmen er renset for billige effekter. I stedet opleves filmen som et vidunderligt katalog over stemninger og sansninger, samt ikke så lidt af en hyldest til naturen og Moder Jord. ’Min nabo Totoro’ er af kendere blevet kåret som historiens bedste familiefilm – et opløftende eventyr, som også tør tage fat om større og mere alvorlige emner, f.eks. hvordan børn forstår at tackle vanskelige situationer i familien.

Anmeldelser og anerkendelser af "Min Nabo Totoro"

Produktdetaljer for "Min Nabo Totoro"

Spilletid: 83
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk Tale og Dansk Tekst
Antal discs: 1

Generel information om "Min Nabo Totoro"

Instruktør: HAYAO MIYAZAKI

Eksterne links vedr. "Min Nabo Totoro"

Relaterede produkter

Brevet Til Momo

99,95kr

Your Name

149,95kr

Nausicaä - Fra Vindenes Dal - Blu-Ray

49,95kr
Du sparer 50 %
Normalpris 99,95kr

Nausicaä - Fra Vindenes Dal

49,95kr
Du sparer 50 %
Normalpris 99,95kr

Laputa - Slottet I Himlen Blu-Ray

99,95kr
Du sparer 41 %
Normalpris 169,95kr

Laputa - Slottet I Himlen

99,95kr
Du sparer 33 %
Normalpris 149,95kr