MovieZOO

Men of Western box

  • Item nummer: MEN OF WESTERN BOX
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165764622
  • 249,95kr


9 western fra de dage hvor mænd var mænd, og diskusionerne ofte blev afsluttet med kuglerne fra en seksløber. Mere end 15 timer med fede fights, forfølgelse, hævn og masser af varmt bly.
 
Indeholder:
 
McLintock:
McLintock præsenterer stjerneskudepiller John Wayne i en af sine bedste roller med smukke, temperamentsfulde Maureen O’Hara som modstykke. John Wayne spiller George Washington McLintock, en stolt og stædig kvægbaron, der venter sin datter Becky (Stefanie Powers) hjem fra college. G.W.’s lykkelige genforening med datteren dæmpes dog lidt, da hans egensindige kone Katherine (O’Hara), der ellers forlod ham to år tidligere, dukker op. Et verbalt fyrværkeri begynder, falde-på-halen-komikken blomstrer og ”genforeningen” af Wayne og O’Hara kulminerer med den største mudderbrydning nogensinde i Mississippi! Patrick Wayne, Yvonne De Carlo, Chill Wills, Jack Kruschen, Jerry Van Dyke, Bruce Cabot og Edgar Buchanan er med på rollelisten i denne vilde og hylende morsomme westernkomedie. 
 
 
The last hard men:
I denne dystre western må en tidligere ordenshåndhæver gribe til våben igen, da hans datter kommer i fare. Zach Provo (James Coburn) var en berygtet lovløs, som blev sendt bag tremmer af sherif Sam Burgade (Charlton Heston), der også dræbte Provos kone under en skududveksling. Provo tørster efter hævn over Burgade, og med hjælp fra en håndfuld andre revolvermænd lykkes det ham på dristig vis at flygte fra fængslet og bortføre Burgades datter Susan (Barbara Hershey). For at fremprovokere det endelige opgør med den nu pensionerede sherif truer Provo Susan med, at hun vil blive voldtaget, hvis Burgade ikke stiller op til en duel mod ham, og Burgade må støve sine revolvere af og konfrontere Provo for at redde sin datter.
 
 
Rio Grande:
John Wayne og Maureen O’Hara får rodet sig ind i en voldsom kamp mod apacherne og hinanden i denne John Ford-klassiker! Oberstløjtnant Yorke (Wayne) drager mod Rio Grande for at bekæmpe en krigerisk stamme. Men Yorke stilles over for sit sværeste slag, da hans noget uortodokse plan, hvis mål var at få skovlen under de snu apacher, fører truslen om en krigsretsdomstol med sig. Fastlåst i en blodig krig må han kæmpe bravt for at redde både sin ære og sin familie.
 
 
Butch and Sundance:
Mød de berygtede lovløse Butch Cassidy og Sundance Kid på deres tidlige eventyr! 
Livets realiteter og lovens lange arm har endnu ikke indhentet Butch og Sundance, som tager hul på deres forbryderbane og drager ud på en rejse med skyderier, plyndringer og togrøverier, mens de elegant udmanøvrerer politiet og efterlader død og ødelæggelse i deres kølvand.
 
 
North to Alaska:
En hårdfør guldgraver fra Alaska (John Wayne) indvilger i at hente sin makkers (Stewart Granger) forlovede, men ender med at komme tilbage med en  smuk erstatning. Da begge mænd kappes om hendes gunst, slår forholdet mellem de to bedste venner sprækker, og situationen forværres af en lusket lurendrejer (Ernie Kovacs), som pønser på at få fingre i deres guld. The Duke optræder i sin sædvanlige machostil i dette underholdende Alaska eventyr, som er baseret på skuespillet “Birthday Gift” af Laszlo Fodor.
 
 
Man of the East:
Den unge drømmer Joe har ikke lyst til at tage til det Vilde Vesten for at blive cowboy og lære at håndtere et skyde­våben. Alligevel følger han sin faders ønske og forlader hjemmet for at blive cowboy, men livet på prærien siger ham ikke noget - ikke før han tvinges til at forsvare sig selv og sin kærlighed til ranch-ejerens datter.
 
 
Boot Hill:
Doc (Terence Hill) er en fredsommelig revolvermand. Men en dag bliver han overfaldet af en bande lokale røvere, der prøver at overtage hans jord, hvor der er rigeligt med guld. Såret søger han ly hos en gruppe cirkusartister, som tager varmt imod ham og plejer ham. Han undslipper med nød og næppe skurkene, der bryder ind i cirkuset og myrder en af akrobaterne. Dette vækker cirkusdirektørens vrede, og han og Doc tager sammen ud for at tage hævn. De to får loyal støtte af Hearp (Bud Spencer) og en dygtig revolvermand, der går under navnet Baby Doll. Disse fire gør nu fælles front for at genoprette lov og orden i den gudsforladte lille by.
 
 
It can be done Amigo:
Sonny (Jack Palance) er en særdeles utilfreds revolvermand. Coburn (Bud Spencer) har forført revolvermandens søster, og nu insisterer Sonny på, at den unge fløs gifter sig med hende for at undgå skam og stigmatisering, som deres eskapader vil medføre. Når det hastigt arrangerede bryllup er overstået, planlægger Sonny at rydde knægten af vejen. I mellemtiden har Coburn taget en lille dreng (hvis onkel er blevet skudt) under sine vinger. 
 
Chino:
 En barsk hesteejer med indianerblod i årerne, forelsker sig i Catherine, som han har solgt en hest til. Catherines bror Murale er imod deres forhold og forbyder dem at mødes. For at vise, at han mener det alvorligt dræber han og hans mænd flere af Chinos heste. De banker ham igen og igen, indtil han en dag har fået nok og der udbryder krig.

Anmeldelser og anerkendelser af "Men of Western box"

Produktdetaljer for "Men of Western box"

Udgivelsesdato: 03-07-2014
Region: 2
Billedformat: DVD
Antal discs: 9

Generel information om "Men of Western box"

Eksterne links vedr. "Men of Western box"

Relaterede produkter