MovieZOO

Men Of War box

  • Item nummer: MEN OF WAR BOX
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165394720
  • 249,95kr


9 Krigsfilm fra dengang hvor mænd var mænd, og hvor ære stadigvæk var et vigtigt begreb..... Mere end 18 timer med stærke kampscener, eksplosioner og masser af varmt bly.
 
Indeholder
 
Wheels of Terror:
Året er 1943. Den tyske hær er på tilbagetog efter nederlaget ved Stalingrad. Delingsføren "Gamle" er efterhånden mere negativt indstillet over for SS i særdeleshed ­ og officerer i almindelighed ­ end over for russerne. Denne holdning deles ubetinget af hans mænd. Uheldigvis fører al den negative tankegang til, at deres øverstkommanderende sender dem retur til Østfronten i det spinkle håb, at de aldrig vil vende tilbage. Men han har ikke regnet med den ildhu, som gruppen lægger i én eneste opgave: at overleve! Der skal være nogen tilbage til at hævne kammeraterne...
 
 
The Devils Brigade:
Denne storslåede krigsfilm er baseret på virkelige begivenheder fra anden verdenskrig og fortæller den intenst spændende og realistiske historie om en gruppe barske og uregerlige mandfolk, som ufortrødent kæmpede mod tyskerne på italiensk grund. De var veltrænede dødsmaskiner, der ikke veg tilbage for nogen eller noget. Djævlebrigaden er en film, der får sveden frem i håndfladerne og får “Det beskidte dusin” til at ligne en flok skoledrenge på udflugt til Himmelbjerget ...
 
 
The Desert Rats:
Ørkenrotterne. Richard Burton spiller hovedrollen i denne spændende film om de modige mænd, der formåede at holde stand mod den tyske feltmarskal Erwin Rommel, på trods af at de var håbløst i mindretal. Året er 1941, og det eneste, der står tilbage mellem Rommel og Suezkanalen, er fortet Tobruk, der kun er bemandet af en lille australsk bataljon, som kaptajn MacRoberts (Burton) skal få op på dupperne – hurtigt! James Mason spiller den anden hovedrolle som Rommel i denne spændende og actionfyldte historie om heltene fra anden verdenskrig, der blev kendt under navnet Ørkenrotterne. 
 
 
The Desert Fox:
Ørkenræven. James Mason leverer en stærk præstation i titelrollen i dette fascinerende portræt af feltmarskal Erwin Rommel. I begyndelsen af 1940’erne dominerede Rommels destruktive ’Afrikakorps’ Nordafrika. Men da heldet vendte, og det gik op for ham, at hans Führer, som han havde svoret evig troskab, var i gang med at ødelægge Tyskland, tvang hans indgroede pligtfølelse ham ud i en sammensværgelse mod Hitler.
 
 
Battle of the Pacific:
I 1944, under Stillehavskrigen, var der en japansk soldat, der var særligt frygtet blandt de amerikanske styrker. Kaptajn Sakae Oba, med kaldenavnet FOX. Med kun 47 mand lykkedes det ham at holde stand mod fjendtlige styrker i 16 måneder. Det lykkedes ham samtidig at redde utallige civile. Hans mod og utrolige kampgejst imponerede ikke kun det japanske folk, men også hans fjender, amerikanerne og mennesker over hele verden.
 
 
The Battle of Neretva (1969):
I januar 1943 beordrer Hitler den endelige udslettelse af de jugoslaviske partisaner. Sammen med tusindvis af flygtninge begiver partisanerne sig ud på en rejse mod nord og den eneste tilbageværende bro over den forræderiske Neretva-kløft i de bosniske bjerge, så de kan komme i sikkerhed. 
 
 
Battle Of Warsaw 1920:
Dette gribende krigsdrama skildrer slaget ved Warszawa i 1920 mellem Polen og Sovjetunionen. Vi følger begivenhederne gennem Ola og Jans øjne – hun er kabaretdanser i Warszawa, og han er kavaleriofficer og digter med socialistiske idealer. 
 
 
Battle of Stujeska:
Sutjeska - Det hårdeste slag, som de jugoslaviske frihedskæmpere udkæmpede under anden verdenskrig. Handlingen udspiller sig før og under det store slag mod tyskerne ved floden Sutjeska. Richard Burton spiller hovedrollen som general Tito i en af de dyreste filmproduktioner fra det tidligere Jugoslavien.
 
 
Quiet Flows The Don (2006):
Baseret på den nobelprisbelønnede roman. Denne storfilm skildrer såvel helte som skurke under to af første verdenskrigs store konklifter: Oktoberrevolutionen og Den Russiske Borgerkrig. 

Anmeldelser og anerkendelser af "Men Of War box"

Produktdetaljer for "Men Of War box"

Udgivelsesdato: 24-07-2014
Spilletid: 18 timer
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Engelsk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Udgiver: SoulMedia
Antal discs: 9
Land: USA

Generel information om "Men Of War box"

Eksterne links vedr. "Men Of War box"

Relaterede produkter

Biler 1-3 Box

229,95kr