MovieZOO

McLeod's Daughters - The Beginning

  • Item nummer: McLeod's Daughters - The Beginning
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165992629
  • 79,95kr


Dette er historien om “McLeod’s Døtre”, den oprindelige spillefilm, der danner grundlag for den populære TV-serie. Det er historien om familieværdier og kærlighed. Om to søstre, der efter lang tid, møder hinanden igen.

Jack McLeod (Jack Thompson) er en flot australier og en rigtig mand fra landet. Han ejer Drover’s Run, en enorm ranch opkaldt efter McLeod’s familien, som har ejet den I fire generationer. Jack McLeod har været kvægfarmer hele livet og han har begået adskillige store fejl i sit liv. Hans kone og 3 år gamle datter Tess (Kym Wilson) forlod ham og flyttede ind til Sydney.

Nu bor Jack McLeod på Drover’s Run sammen med sin datter fra sit første ægteskab, Claire (Tammy Macintosh). Hele deres liv ændres drastisk da Tess beslutter at vende tilbage til Drover’s Run. Efter sin mors død, vender Tess tilbage til den gamle rede for at besøge sin far og søster, før hun rejser til Europa. Men denne rejse vil aldrig finde sted. I stedet vil Claire og Tess blive den nye generation, der vil drive Drover’s Run succesfuldt.

Anmeldelser og anerkendelser af "McLeod's Daughters - The Beginning"

Produktdetaljer for "McLeod's Daughters - The Beginning"

Spilletid: 95
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 1
Land: Australien

Generel information om "McLeod's Daughters - The Beginning"

Instruktør: Michael Offer

Eksterne links vedr. "McLeod's Daughters - The Beginning"

IMDB:

Relaterede produkter

0,00kr