MovieZOO
  • Mariannes Bryllup

Mariannes Bryllup

  • Item nummer: Mariannes Bryllup
  • Lager antal: 3
  • EAN: 5708758689083
  • 49,95kr


Jørgen von Hejden (HENNING MORITZEN) er fornem af fødsel, men han er fattig og ikke helt fin i karakteren - i begyndelsen. Han elsker at spille - både hasard og piano. Han spiller hasard, da han gifter sig med Marianne, BIRGITTE BRUUN (PRICE), han tager hende nemli’ for pengenes skyld. Men Marianne er ikke alene rig, hun er også yndig, excentrisk og har ben i næsen. Benet har hun arvet efter sin far, skibsrederen (ASBJØRN ANDER SEN), det excentriske har hun efter sin mor, Clothilde (BERTHE QUISTGAARD). Nu er Jørgen og Marianne altså blevet gift, og de tager afsted til en idyllisk kro i Nordsjælland, der ejes af den smukke enke, Kirsten Hald (ASTRID VILLAUME), for at fejre bryllupsnat dér. Men kroen har andre gæster. 

En godsejer, en hofjægermester og en direktør, og - ikke at forglemme - en meget flot sorthåret overtjener (WILLIAM ROSENBERG).

- Og nu går der helt kuk i romantik, parforhold og bryllupsnat. Filmen er drejet efter de dengang populære engelske og amerikanske "crazy comedies", og har en herlig undertitel: HÆVNEN ER BITTER. Pressen kaldte den en "sød kærligheds-kispus" og publikum var begejstrede

Anmeldelser og anerkendelser af "Mariannes Bryllup"

Produktdetaljer for "Mariannes Bryllup"

Udgivelsesdato: 02-09-2011
Spilletid: 90
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 1.0
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: Danmark

Eksterne links vedr. "Mariannes Bryllup"

Relaterede produkter

Vores Lille By

49,95kr

Damernes Ven

69,95kr

Min Søn Peter

69,95kr