MovieZOO

Margaret Thatcher: Den lange rejse til Finchley

  • Item nummer: MARGARET THATCHER, DEN LAN
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165841422
  • 79,95kr


Margaret Thatcher: The Long Walk to Finchley er et satirisk drama baseret på Thatchers første tid i politik. Den unge Margarets højeste ønske er at blive valgt ind i Underhuset, men hun er måske lige lovlig oprørsk for de konservative i 50\'erne. Hun havde ikke været med til at vinde krigen, hun var politisk engageret, og hun mente, at en kvindes plads lige så vel kunne være i Underhuset som hjemme vedkødgryderne.
 
Margaret Thatcher er en af verdens mest kendte personligheder. Men hvor meget ved vi egentlig om hende som person? I dette vittige, humoristiske og fantasifulde drama bliver Storbritanniens første kvindelige premierminister portrætteret, som du aldrig har forestillet dig hende. En attraktiv 25-årig kvinde oppe imod den mest konservative og mandsdominerede institution af alle, det britiske konservative parti. 
Filmen begynder den aften, hvor hun møder sin kommende mand Denis, og fortæller om den unge Margaret Thatchers stålsatte vilje til at blive udvalgt til et "vind-bart" konservativt sæde i halvtredserne. Vi ser, hvad der muligvis har foregået bag kulisserne under hendes ti år lange kamp, hvor hun blev afvist af fem konservative udtagelseskomitéer og til sidst - med betydelig modstand - udvalgt til den plads, hun ville blive identificeret med i resten af sin politiske karriere - Finchley!

Anmeldelser og anerkendelser af "Margaret Thatcher: Den lange rejse til Finchley"

Produktdetaljer for "Margaret Thatcher: Den lange rejse til Finchley"

Udgivelsesdato: 19-05-2009
Spilletid: 84 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 1
Land: England

Generel information om "Margaret Thatcher: Den lange rejse til Finchley"

Instruktør: Niall MacCormick
Manuskript: Tony Saint

Eksterne links vedr. "Margaret Thatcher: Den lange rejse til Finchley"

IMDB:

Relaterede produkter

THE BIG SHORT

99,95kr

The Roommate

49,95kr

Tags: Paa-tilbud, Biografi & Erindring,