MovieZOO

Mænd og Høns

  • Item nummer: Mænd og Høns
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 8717418455897
  • 49,95kr


Man vælger ikke selv sin familie...

Gabriel og Elias, er to meget forskellige brødre. Gabriel er en slidt ned universitetsprofessor og Elias er en mand, hvis eneste bekymring er kvinder og triviel viden. Under en forelæsning modtager Gabriel et telefonopkald. Deres far er død.

Tingene tager en uventet drejning, da brødrene gennem et videobånd optaget af deres nu afdøde far, erfarer at han faktisk ikke var deres biologiske far. Gabriel og Elias for at vide, at deres biologiske far bor på en øde ø. De sætter ud mod øen og her møder de deres rigtige familie. Brødrenes første møde med familien, går mildest talt ikke som forventet. Gabriel og Elias er strandet i marsken i Ork. Her møder de borgmesteren og hans datter Ellen, en neurotisk kvinde, der hader sit liv, sig selv, hendes far og øen. Omgivet af ret besynderlige mennesker, opdager Gabriel og Elias sandheden om dem selv og deres familie.

En sandhed, der både lammer dem, men også frigører dem, på en måde...
Anders Thomas Jensen - manden bag Adams æbler, Blinkende lygter og De grønne slagtere er tilbage. Og med disse titler i bagagen, er forventningerne høje når det kommer til sort humor og overraskende plotdrejninger, og som altid leverer manden varen!

Anmeldelser og anerkendelser af "Mænd og Høns"

Produktdetaljer for "Mænd og Høns"

Udgivelsesdato: 11-06-2015
Spilletid: 99
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1 / DTS 5.1
Billedformat: DVD
Antal discs: 1

Generel information om "Mænd og Høns"

Instruktør: Anders Thomas Jensen
Manuskript: Anders Thomas Jensen

Eksterne links vedr. "Mænd og Høns"

IMDB:

Relaterede produkter

Jagten

49,95kr

Adams Æbler

149,95kr

Cirkus Buster

49,95kr

Blinkende Lygter

199,95kr