MovieZOO
  • Lykke Per

Lykke Per

  • Item nummer: Lykke Per
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5708758723817
  • 149,95kr


En film af Bille August.

På jagt efter lykken flytter Per væk fra det landlige Jylland, sin strenge opvækst i det stærkt religiøse hjem og sin patriarkalske præstefar, og sætter sejl mod København for at studere til ingeniør og realisere et stort visionært og moderne energiprojekt, baseret på vind- og bølgeenergi. 

I hovedstaden kaster Per sig ud i storbylivet og indgår med livsappetit og glæde i det muntre og ubekymrede selskabsliv og får kontakt med den jævnaldrende Ivan fra den rige jødiske familie Salomon, som fascineres og begejstres af Pers ambitioner, og som vil hjælpe ham med at føre det ud i livet. Hos familien Salomon får Pers projekt næring, og Per får øje på mulighederne ved deres venskab og forelsker sig i datteren Jakobe som i første ombæring ikke har meget tilovers for den unge visionære præstesøn. 

Men Jakobe fascineres af Pers ihærdighed og stædighed og må til sidst give efter for kærligheden. Nu burde Pers lykke være gjort. Med hans kontakter til en af Danmarks rigeste familier og hans forlovelse med familiens smukke datter ser hans fremtid lys og lovende ud. Men stadig trækkes Per med arrene fra barndommen og hans dogmatiske familie, der stadig ikke accepterer hans nye liv og hans jødiske forlovelse. 

Trods al sit held og fremgang har Per svært ved at bryde båndene og slippe af med de sår, hans strenge, religiøse baggrund har givet ham, og han frygter, at han nu som voksen vil komme til at gentage faderens adfærd.

Anmeldelser og anerkendelser af "Lykke Per"

Produktdetaljer for "Lykke Per"

Udgivelsesdato: 30-01-2019
Spilletid: 162
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Antal discs: 0
Land: Danmark

Eksterne links vedr. "Lykke Per"

IMDB:

Relaterede produkter

Midt Om Natten

49,95kr

Marie Krøyer

49,95kr

Lolita

99,95kr

Så Længe Jeg Lever - Filmen Om John Mogensen

49,95kr
Du sparer 29 %
Normalpris 69,95kr

Ditte & Louise

149,95kr

Kære Far

99,95kr