MovieZOO

Luther

  • Item nummer: Luther
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165545221
  • 99,95kr


Luther er et actionfyldt drama om en af historiens væsentligste revolutionære perioder, da middelalderen badene vej for renæssancen, og en mands overbevisning havde styrke til at forandre verden. Filmen er provokerende og mere end blot en historisk film. 

Martin Luther er en mand med visioner, som opgiver sine studier i retsvidenskab for at gå i kloster. Livet i klostret er bestemt ikke kedeligt for Luther, som drevet af sin tro begynder at sætte spørgsmålstegn ved de fastlagte religiøse normer. Situationen tilspidse, da Luther fremsætter sine 95 teser i Wittenberg og udfordrer de gamle afladsbreve, som mange af kirkens fremstående mænd drager økonomisk udbytte af. 

Efter en audiens hos kejser Karl V bandlyses Luther både af kejseren og paven, Leo X, og Luther bliver konstant udsat for dødstrusler, men det lykkes ham at flygte. Som fredløs oversætter han det nye testamente fra latin til tysk, så almindelige mennesker kan få adgang til Guds ord, men hans åndelige kamp udvikler sig hurtigt til et ukontrolleret blodbad. Luther bliver forskrækket over, hvordan hans ord bliver modtaget og er nødt til hurtigt at finde en måde til at standse det brutale oprør. 

Anmeldelser og anerkendelser af "Luther "

Produktdetaljer for "Luther "

Udgivelsesdato: 16-01-2018
Spilletid: 119
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 1
Land: Tyskland/England

Generel information om "Luther "

Instruktør: Eric Till

Eksterne links vedr. "Luther "

IMDB:

Relaterede produkter

SEVEN (DVD)

99,95kr

Kingdom Come

49,95kr

Wolves

149,95kr