MovieZOO
  • Law Of The Lawless - Complete Box

Law Of The Lawless - Complete Box

  • Item nummer: Law Of The Lawless - Complete Box
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165983221
  • 149,95kr


OBS: Dette er en landscape boks udgave.

Sasha Belov er den fødte leder. Og da han i 1989 vender hjem til Moskva efter at have kæmpet i Afghanistan i to år, hungrer Moskva efter ledere.

Perestrojka har forandret Rusland fuldstændig, og landet styrer nu i ekspresfart direkte mod kapitalismen, og den kløgtige og fleksible Sasha er klar over, at også han kan få indflydelse i det nye Rusland. Han og hans kammerater Bee, Cosmos og Phil vil trække sig sejrrigt ud af revolutionen. Og korruption bliver deres vej til toppen.

De begynder med fidusmageri i det små, men kaster sig snart ud i regulær afpresning og narkotikasmugling. Undervejs opnår de både rigdom, kvinder og fjender. Som for eksempel betjent Kaverin, der bliver Sashas ærkefjende, og hvis forfølgelse af Sasha og hans venner kun bliver mere skånselsløs, da han selv bliver en del af underverdenen.

Law of the Lawless er den storslåede fortælling om fire helt almindelige mænd, som på grund af ydre omstændigheder tvinges til at etablere en af de mest sammentømrede og indflydelsesrige bander i Moskva. Det er en vind eller forsvind-kamp uden spilleregler mod hjælpeløse myndigheder, korrupte embedsmænd og nådesløse krigsherrer. En krig, der udkæmpes i dunkle baglokaler og prægtige palæer - en krig, som aldrig helt kan vindes.
 

Anmeldelser og anerkendelser af "Law Of The Lawless - Complete Box"

Produktdetaljer for "Law Of The Lawless - Complete Box"

Spilletid: 720
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 6
Land: USA

Eksterne links vedr. "Law Of The Lawless - Complete Box"

IMDB:

Relaterede produkter

Star Trek 1-3

249,95kr

Tags: Gangster, Mafia,