MovieZOO
  • Lærkevej - Til Døden Os Skiller

Lærkevej - Til Døden Os Skiller

  • Item nummer: Lærkevej - Til Døden Os Skiller
  • Lager antal: 2
  • EAN: 5708758691765
  • 49,95kr


LÆRKEVEJ: TIL DØDEN OS SKILLER er en komedie, der hylder livet og afslører hidtil ukendte sider af indbyggerne på den populære vej. Hemmeligheder afsløres og nye lyster får liv hos beboerne på Lærkevej, da Elisabeth pludselig kollapser midt under sin egen fest. Det sætter tankerne i gang hos alle på vejen, og da ægteparret Kim og Astrid tilfældigt støder ind i Astrids gamle flamme, erstartskuddet givet til at prøve noget nyt og ’swingende’. Men eksperimentet viser sig ikke at være helt ukompliceret. Også Elisabeths kæreste, hjemmeværnsmanden Torben, kaster sig hovedkulds ud i nye planer. Elisabeth skal reddes, og intet skal stå i vejen for ham – og slet ikke Elisabeths stærkt religiøse tvillingesøster, der pludselig kommer på besøg.
 
Over to sæsoner blev tv-serien ’Lærkevej’ til en gedigen seersucces, der lagde ud med et seertal på over en million danskere. Politiken hyldede serien, som avisens tv-anmelder Henrik Palle kaldte ”uforskammet underholdende”. Og filmversionen, der i biografen fik mulighed for at være endnu frækkere og grænseoverskridende end tv-serien, fik mere end 100.000 danskere til at indløse billet til filmen, der bl.a. fik ordene ”Sindssygt sjov” med på vejen af Dagbladenes Bureau og ”Hylende morsom” af Chili.
 
Hele det elskede skuespillerhold fra tv-serien er tilbage på Lærkevej i filmversionen. Og ikke nok med det: der er dobbelt up på Søs Egelind! Den højtelskede, folkelige komiker fra bl.a. ’Kongeriget’ er tilbage i topform som den storrygende Elisabeth – OG som Elisabeths stærkt religiøse tvillingesøster. Desuden medvirker erfarne komediekrafter som Anette Støvelbæk (’Sprængfarlig Bombe”), Henrik Prip (’Vikaren’), Christian Tafdrup (’Nynne’), Laura Drasbæk (’Blinkende Lygter’), Claus Riis Østergaard (’Karla og Jonas’), Mia Lyhne (’Klovn: The Movie’), Claus Bang (’Blå Mænd’) og selvfølgelig Bebiane Ivalo Kreutzmann som den ultraseje goth-tween, Selma.
 
Instruktør Mogens Hagedorn debuterede i 2009 med filmen ’Vølvens Forbandelse’, efter en lang karriere som filmklipper på succeskomedier som ’Den eneste ene’ (1999), ’Min søsters børn’ (2001), ’Anja efter Viktor’ (2003), ’Solkongen’ (2005) og ’Sprængfarlig bombe’ (2006). Han har desuden instrueret flere afsnit af tv-serien ’Anna Pihl’ (2006-2008) og selvfølgelig ’Lærkevej’ (2009-2010).
 

Anmeldelser og anerkendelser af "Lærkevej - Til Døden Os Skiller"

Produktdetaljer for "Lærkevej - Til Døden Os Skiller"

Releasedato: 2012-06-04
Spilletid: 93
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Cosmo Film
Udgiver: Nordisk Film
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Lærkevej - Til Døden Os Skiller"

Instruktør: Mogens Hagedorn
Manuskript: Mette Heeno

Eksterne links vedr. "Lærkevej - Til Døden Os Skiller"

IMDB:

Relaterede produkter

Parterapi

99,95kr

Tags: Mysterie, Danske film, Sommer2016DK