Kurs Mod Fjerne Kyster Sæson 1-4
MovieZOO
  • Kurs Mod Fjerne Kyster Sæson 1-4

Kurs Mod Fjerne Kyster Sæson 1-4

  • Item nummer: Kurs Mod Fjerne Kyster Sæson 1-4
  • Lager antal: 5+
  • EAN: KursModFjerne
  • 199,95kr


Alle 4 sæsoner samlet til dig...


Sæson 1

Se eller gense den danske tv-vært og eventyrer, Mikkel Beha Erichsen, når han sammen med sin kone og sine tre sønner, ombord på båden Havana, sætter kursen mod fjerne kyster. Både Fransk Polynesien, Galapagos øerne og Costa Rica er blandt de eksotiske destinationer.
 
Du kan følge Mikkel og familien på deres årelange jordomrejse i otte fantastiske afsnit, hvor du bl.a. kommer med helt tæt på fremmede kulturer, der på alle måder er fascinerende.


Sæson 2
TV 2s populære vært Mikkel Beha Erichsen og hans kone tager med sønnerne ud på et fantastisk rejseeventyr til søs. 
 
Sejlbåden Havana sætter kurs mod fjerne kyster og eksotiske destinationer som Venezuela, Panama og Costa Rica, hvis spændende historie, kultur og natur opleves på nærmeste hold. Serien præsenterer seeren for sejlerlivet, palmestrande og fremmede folkeslag samt for Mikkels egen familie, der har valgt en tilværelse, som ligner de færreste danskeres. Rejsefortællingerne er spændende og nærværende, ligesom en god portion humor ikke er af vejen, når man befinder sig på verdenshavene.


Sæson 3
Familien Beha har endnu en gang sat kurs mod nye eventyr. Første mål i den nye sæson er de fantastiske Galapagos-øer, hvor hele familien bliver genforenet på det gode skib Havana. 

Over og under vand bliver de mødt af utrolige skabninger, som kæmpeskildpadder, leguaner, søløver og hajer! Familiens yngste, Alfred, får sig noget af en forskrækkelse, da han er ude på sit første dyk med kamera.


Sæson 4
Tag med Havana og familien på den sidste del af deres fantastiske eventyr. Denne gang går turen til smukke Indonesien. 

Første mål på rejsen, er Komodo-øerne, der er hjemsted for store varaner. Varanerne skal naturligvis opleves på tætteste hold, selvom ikke alle ombord er helt enige.

Dybt inde i Borneos regnskov er Mikkel, Marian og Theis på deres hidtil hårdeste eventyr. En enestående mulighed byder sig, da de kommer helt tæt på den sjældne orangutang. Dog må holdet også sande, hvorfor den store fascinerende menneskeabe er truet på sin eksistens.

Sæson 4 byder på fantastiske eventyr, fra Borneos dybe regnskov, til smukke Bali. Mekanik der driller, og ikke mindst fantastisk selskab. 

Anmeldelser og anerkendelser af "Kurs Mod Fjerne Kyster Sæson 1-4"

Produktdetaljer for "Kurs Mod Fjerne Kyster Sæson 1-4"

Spilletid: 1220
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk Tale og Dansk Tekst
Antal discs: 4

Generel information om "Kurs Mod Fjerne Kyster Sæson 1-4"

Eksterne links vedr. "Kurs Mod Fjerne Kyster Sæson 1-4"

Relaterede produkter

KURS MOD FJERNE KYSTER - S4

99,95kr
Du sparer 33 %
Normalpris 149,95kr

Tags: kurs_mod