MovieZOO

Kun En Pige

  • Item nummer: Kun En Pige
  • Lager antal: 1
  • EAN: 5708758713078
  • 49,95kr


Købmand Harry A. Jensen er en hårdt arbejdende mand, der ved, hvad han vil have og er vant til at få det. Derfor må hans smukke hustru gennemgå tre graviditeter i rap, før hun kan give ham, hvad han ønsker sig allermest: en dreng! Men som Harry siger i sin glædesrus: "Hvad gør et par fejlleverancer, når bare den ægte vare til sidst bliver leveret?"

Denne bemærkning overhører den ældste af fejlleverancerne, Lise. Hende følger vi, fra hun er en lille tænksom pige med sløjfe i håret, til hun bliver en stærk ung kvinde, som kæmper for at få en uddannelse og gør oprør imod sin tids indskrænkede forventninger til en pæn pige.

Kun en pige er baseret på journalist og succesforfatter Lise Nørgaards erindringer ("Kun en pige" og "De sendte en dame"). Hun beskriver i sin velkendte stil - som vi kender fra bl.a. TV-serien Matador - sit liv fra fødsel gennem glæder, skuffelser, forelskelser, krigstid, moderskab og en imponerende modningsproces, til hun er en stærk voksen kvinde, trådt ud af faderens dominerende skygge. Puk Scharbau vandt en Bodil for sin præstation som ung Lise Nørgaard.

Anmeldelser og anerkendelser af "Kun En Pige"

Produktdetaljer for "Kun En Pige"

Udgivelsesdato: 07-05-2015
Spilletid: 169
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Kun En Pige"

Instruktør: Peter Schrøder
Manuskript: Peter Bay, Jørgen Kastrup

Eksterne links vedr. "Kun En Pige"

IMDB:

Relaterede produkter

Midt Om Natten

49,95kr

Hitchcock

69,95kr

Vikaren

69,95kr