MovieZOO
  • KOMEDIEBOXEN (3DVD)

KOMEDIEBOXEN (3DVD)

  • Item nummer: KOMEDIEBOXEN (3DVD)
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5708758709637
  • 99,95kr


Indeholder "Player", "Alle for én" samt "Alle for to".

Player
De fleste vil opfatte det som en bonus at blive sendt et par dage til Sydfrankrig for at løse en rutinesag, men for den retskafne, ekstremt selvkontrollerende og lettere kedelige advokat Michael Helge (Rasmus Bjerg) er det nærmest en straf. Sol, sand & saltvand er ikke ting, der figurerer på hans top-ti-liste. Opgaven er umiddelbart en simpel skilsmissesag, men så snart Michael Helge sætter sine fødder på fransk jord, går alt galt. Han bliver franarret 10 mio. kr. af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud. Heldigvis møder han sin gamle ven, den letlevende gambler Theo (Casper Christensen), og sammen får de på ægte James Bond-manér lagt en plan for at få alle pengene tilbage…I Sydfrankrig kan alting ske… og det gør det!

Alle for én
Mick Øgendahls komedie omhandler fire charmerende drengerøve, der var bedste barndomsvenner. Problemet er bare, at Martin er blevet politimand, mens Nikolai, Timo og Ralf ikke altid kan kende forskel på dit og mit - uanset om det er hurtige biler eller kærester.

Alle for to
De tidligere så uadskillelige Nikolai, Ralf og Timo er blevet splittet af, at Nikolai har tilbragt et par år på statens regning.
Da han kommer ud på prøve, vender han sit tidligere kriminelle liv ryggen og begynder som pædagogmedhjælper i en børnehave. Da Ralf og Timo så - imod alle odds - har succes med et kup, har de ikke længere brug for deres gamle ven. Men efter Nikolai har fået afslag på et lån til en ny lejlighed, lykkes det ham dog at overtale Ralf og Timo til at sætte deres kontante udbytte fra kuppet som sikkerhed for lejligheden. Men da bankdirektøren snyder dem og selv napper pengene, må de tre finde sammen igen, få hævn over bankbanditten og skaffe pengene tilbage.

Anmeldelser og anerkendelser af "KOMEDIEBOXEN (3DVD)"

Produktdetaljer for "KOMEDIEBOXEN (3DVD)"

Udgivelsesdato: 08-01-2015
Billedformat: DVD
Antal discs: 1

Generel information om "KOMEDIEBOXEN (3DVD)"

Eksterne links vedr. "KOMEDIEBOXEN (3DVD)"

Relaterede produkter