MovieZOO
  • Jule Guf - Boks Vol 1

Jule Guf - Boks Vol 1

  • Item nummer: Jule Guf - Boks Vol 1
  • Lager antal: 1
  • EAN: 5711053012029
  • 99,95kr


6 timers eventyrlig underholdning for familiens mindste. 

Nødeknækkeren: 

Det er juleaften overalt i verden pakker glade og forventningsfulde børn gaver ud.

7 årige Marie får en meget special gave - en nøddeknækker. Marie ved straks at det er et signal om hjælp. Alle andre tror det er en helt almindelig nøddeknækker, men det er den smukkeste nøddeknækker prins, der er blevet forvandlet til en træfigur. Marie er det eneste menneske der kan frelse prinsen. 

Et juleeventyr: 

Ebenezer Scrooge er en hård, ondskabsfuld og den mest pengegriske mand i hele London. Mens alle andre har travlt med at forberede sig til julens glade højtid, tænker Ebenezer kun på en ting: penge! Han har så travlt, at han slet ikke har tid til at være sammen med sin familie. Men lige før jul dukker Julens spøgelse op i hans hus. Spøgelset tager Scrooge med på en tur. 

Julens 12 dage: 

Ridder Charmefryns vil gerne give prinsesse Sølvenknop ALLE de ting, hun ønsker sig til jul. Derfor sender han sin tumpede tjener op på slottet for at snuppe hendes ønskeliste. Dermed startet historien om verdens mærkeligste julegaver. For tjeneren kommer til at stjæle den gamle konges kryds - og - sværs -notater. 

Snemandens Magiske Gave: 

Ved juletid sker der mirakler. en magisk snemand tager to børn med på deres livs eventyr i denne helt fortryllende tegnefilm. Den lille pige er meget syg, og for hver dag der går bliver hun svagere og svagere. Hendes bror gør alt for at muntre hende op. Han fortæller sin søster historier om verdens sejestefyr, - den magiske snemand, der bor i et fortryllet kongerige uden voksne. 

Happy, den lille kanin:

Happy er den allermindste af alle de små kaniner i skoven. Og det er han ikke tilfreds med. For hans brødre driller ham altid med at han er så lille. En dag hvor han er rigtig sur over at blive driller, bestemmer han sig for at gøre gengæld. Sammen med en kammerat udtænker han en plan, så han rigtigt kan drille sine brødre. 

Den Grimme Ælling: 

Der er så dejligt ude på landet, men bare ikke for den nyudklækkede svaneunge, der vokser op i andegården og slet ikke ligner de andre ællinger , der gør nar ad den skubber og driller den og siger at den er grim. Svaneungen jages ud af andegården at skal så grueligt meget igennem, før eventyret sluttet smukt og lykkeligt.  Et af H.C. Andersens mest kendte og elskede eventyr.
Anmeldelser og anerkendelser af "Jule Guf - Boks Vol 1"

Produktdetaljer for "Jule Guf - Boks Vol 1"

Spilletid: 360
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Antal discs: 3

Generel information om "Jule Guf - Boks Vol 1"

Danske stemmer: Dansk Tale

Eksterne links vedr. "Jule Guf - Boks Vol 1"

Relaterede produkter